Uitjes in Ede

Ben jij aan de beurt om een uitje voor vrienden, familie of collega’s te organiseren? Bubbelbal helpt jou hier graag bij! Wij bieden namelijk de leukste uitjes in Ede en omstreken aan. Spannende activiteiten, hilarische activiteiten, onvermoeibare activiteiten; wij zijn van alle markten thuis. Bubbelbal biedt alle activiteiten op locatie aan, zodat jij daar verder geen werk mee hebt (Wij brengen én halen de activiteiten weer op!). Ben je benieuwd wat wij voor jouw uitje in Ede kunnen betekenen? Lees dan snel verder!

Een kleine disclaimer: de activiteiten die wij aanbieden zijn geschikt voor ALLE uitjes. Wij laten echter voorbeelden zien van leuke activiteiten die passen bij het type uitje dat beschreven staat.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Teamuitje Ede

Ben jij op zoek naar het leukste teamuitje in Ede? Wat denk je van het huren van e-choppers? Met deze onvermoeibare activiteit rijd jij over de mooiste wegen en langs de leukste plekken. Geniet van het gefluit van de vogels, het geritsel van de natuur en de flauwe grappen van je teamgenoten. De e-choppers zijn namelijk elektrisch aangedreven, waardoor ze geen enkel geluid maken. Onze e-choppers bereiken een snelheid van 25 km/h en hebben een actieradius van 40 á 50 kilometer. Wij zorgen ervoor dat de e-choppers op locatie staan en daar ook weer opgehaald worden. Het enige wat wij van jullie nodig hebben, is een geldig scooter- of autorijbewijs. Het huren van e-choppers in Ede is daarom een heerlijk relaxt teamuitje in Ede en omstreken!

Bedrijfsuitje Ede

Moet jij dit jaar het bedrijfsuitje regelen voor al jouw collega’s? Bubbelbal verzorgt het leukste bedrijfsuitje in Ede. Wij komen bij jullie op locatie, verzorgen de activiteit en nemen de spullen ook weer mee. Zo is ons Bubbelvoetbal razend populair voor bedrijfsuitjes. Met Bubbelvoetbal strijd je met twee teams tegen elkaar in een grote opblaasbare bubbel. Het team dat de meeste doelpunten scoort, wint. Bubbelvoetbal is de ideale activiteit om die vervelende collega eens goed terug te pakken! Naast het voetbalspel kun je ook andere hilarische spellen doen met de bubbelbal. Denk bijvoorbeeld aan Chinese Muur (schipper mag ik overvaren) of een hilarische koprolwedstrijd. Het huren van onze bubbelballen zorgt alleen maar voor lachende gezichten tijdens jouw bedrijfsuitje in Ede!

Vrijgezellenfeestje Ede

Jouw vriend of vriendin gaat trouwen, dus moet er in Ede een vrijgezellenfeestje komen. Daar weten wij alles van! Wat denk je van het organiseren van een sportief potje Archery Attack? Met deze activiteit gaan jullie gewapend met pijl en boog de strijd met elkaar aan! Het veld waar jullie op spelen is gevuld met bunkers van bubbelballen of andere obstakels. Het doel is om de tegenstanders af te schieten met de pijlen (die allen voorzien zijn van een punt van schuim). Wil je de vrijgezel goed te pakken nemen? Dan gaan we met z’n allen op hem of haar af! Archery Attack (eventueel in combinatie met een andere activiteit) is een ideale activiteit voor een vrijgezellenfeest in Ede!

Schooluitje Ede

Een schooluitje organiseren in Ede is een piece of cake met de hulp van Bubbelbal. Wat dacht je bijvoorbeeld van onze professionele lasergame set? Wij bieden onze laserguns aan vanaf 10 stuks, tot een maximum van 40 stuks. Wij bouwen jullie aula, sporthal of sportveld om tot een waar lasergame paradijs, inclusief lasers, rookmachines en obstakels. Voor het schooluitje in Ede kun je kiezen voor de strijd tussen twee teams, maar ook andere speltypen zijn mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan ‘free for all’: wie blijft het langst levend? Dit schooluitje in Ede zorgt voor genoeg spanning, sensatie en leuke verhalen achteraf.

Boek jouw uitje in Ede bij Bubbelbal

Wil jij nu één of meerdere hilarische activiteiten boeken in Ede? Bubbelbal helpt graag mee! Wij bezorgen alle activiteiten op jouw locatie in Ede, verzorgen de activiteit en nemen het daarna allemaal weer mee terug. Dát is de service van Bubbelbal. Huur onze bubbelballen, Archery Attack, e-choppers of professionele lasergame nu. Wij garanderen fun, hilariteit en mooie verhalen achteraf. Heb jij nog vragen of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via 06 – 15 29 55 81 of via ons contactformulier op de website. Wij helpen jou graag verder om jullie uitje in Ede tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646