Doetinchem

Bubble voetbal, E-Choppers, LaserGamen en meer in Doetinchem

Zoek je een leuke en hilarische activiteit(en)voor een vrijgezellenfeest, kinderfeestje, teamuitje, bedrijfsuitje of als afsluiting van een voetbal/handbal/volleybal seizoen? Dan is bubble voetbal of één van onze andere activiteiten een leuke activiteit voor jullie. Het plezier straalt er vanaf bij de deelnemers, maar ook bij de toeschouwers. De klappen lijken hard aan te komen, maar de grote plastic bubbel vangt dit allemaal perfect op. In Doetinchem hebben we meerdere locaties waar het kan plaatsvinden maar jullie mogen dit ook zelf regelen.

Bekijk hier al onze activiteiten!

Bubble voetbal in de regio Doetinchem

Iedere sporthal, sportveld, grasveld of park voldoet aan de eisen voor een partijtje bubble bal. Wij zijn hierdoor al sinds 2012 door het hele land aanwezig om klanten te voorzien van onze activiteiten. In Doetinchem kan het bijv. bij de lokale sportverenigingen DZC’68 en VIOD.

Daarnaast zijn een aantal hallen als: De Saza topsporthal en sporthal de Bongerd perfecte locaties om naar uit te wijken bij minder mooi weer.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Wat is Bubbel voetbal of BubbelBal?

Bubble voetbal is een uniek spel, waarbij je in een grote plastic bal stapt. Deze bal is met lucht gevuld, waardoor het als het ware een stootkussen vormt. Als je een potje voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Gelukkig hoef je niet bang voor botsingen te zijn. Door de luchtbal maak je een zachtere landing waardoor je zonder zorgen tegen de andere spelers aan kunt bumpen. Om voor wat meer afwisseling te zorgen kun je er ook voor kiezen om een ander spel dan voetbal te spelen. Doordat je de bubbelballen voor meerdere spellen kunt gebruiken blijft het afwisselend en leuk om te doen.

Activiteiten te boeken naast Bubbel voetbal

Uitjes van Bubbelbal in Doetinchem

Ben jij de organisator van het volgende uitje voor vrienden, collega’s of familie? Dan ben je hier goed! Bubbelbal biedt namelijk de leukste uitjes in Doetinchem aan. Wil jij hilarische activiteiten doen? Of hou je juist van een beetje spanning? Bubbelbal heeft een groot aanbod in activiteiten die wij in Doetinchem bezorgen. Ook voor relaxte activiteiten ben je bij Bubbelbal aan het goede adres. Ben je benieuwd wat voor uitjes wij allemaal verzorgen? Lees dan snel verder!

Neem contact op

Zie jij het wel zitten om met je collega’s, vrienden of familieleden bubble voetbal te spelen in Doetinchem? Dat kan! Reserveer of vraag een offerte aan via het formulier aan de zijkant.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646