Uitjes in Doetinchem

Ben jij de organisator van het volgende uitje voor vrienden, collega’s of familie? Dan ben je hier goed! Bubbelbal biedt namelijk de leukste uitjes in Doetinchem aan. Wil jij hilarische activiteiten doen? Of hou je juist van een beetje spanning? Bubbelbal heeft een groot aanbod in activiteiten die wij in Doetinchem bezorgen. Ook voor relaxte activiteiten ben je bij Bubbelbal aan het goede adres. Ben je benieuwd wat voor uitjes wij allemaal verzorgen? Lees dan snel verder!

Een kleine disclaimer: de activiteiten die hieronder uitgelegd worden, zijn geschikt voor alle type uitjes. Dus niet alleen voor de alinea waar zij onder vermeld staan. Dit zijn echter aanbevelingen van ons.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Doetinchem

Bubbelbal verzorgt de leukste activiteiten in Doetinchem op locatie. Wil jij een leuk bedrijfsuitje in Doetinchem organiseren? Wij weten daar wel raad mee. Wat denk je van een potje Bubbelvoetbal? Met Bubbelvoetbal in Doetinchem strijd jij in twee teams tegen elkaar. Je bent beschermd door een grote bubbelbal en kan daarom de vervelendste collega’s eindelijk terugpakken met flinke beuken. Het team dat de meeste doelpunten maakt, is de winnaar. Naast het voetbal element bieden we ook andere speelvormen met de bubbelbal aan. Denk bijvoorbeeld aan Chinese Muur (schipper mag ik overvaren) of een hilarische koprolwedstrijd. Het huren van onze bubbelballen is een hilarisch bedrijfsuitje in Doetinchem!

Vrijgezellenfeest Doetinchem

Moet jij het vrijgezellenfeest in Doetinchem organiseren? Wat denk je van een lekker potje bubbelvoetbal of Archery Attack. Met Archery Attack gaan jullie gewapend met pijl en boog de strijd met elkaar aan. Je probeert de ander af te schieten met de pijlen (die voorzien zijn van een punt van schuim). Is iedereen af? Dan proberen we met z’n allen de vrijgezel te pakken! We gebruiken de bubbelballen als bunkers of we gebruiken obstakels die aanwezig zijn op locatie. Archery Attack (eventueel in combinatie met Bubbelvoetbal) is een erg leuke activiteit voor een vrijgezellenfeest in Doetinchem!

Teamuitje Doetinchem

Voor een teamuitje in Doetinchem hebben wij de perfecte activiteit, namelijk het huren van e-choppers! Met de e-choppers van Bubbelbal rijden jullie onvermoeibaar over de leukste weggetjes in en rondom Doetinchem. Omdat de e-choppers elektrisch aangedreven zijn, maken ze geen geluid. Hierdoor kun jij gezellig praten en ouwehoeren tijdens jouw teamuitje in Doetinchem. De e-choppers gaan 25 km/h en hebben een actieradius van 40 á 50 kilometer. Wij verzorgen het brengen en ophalen van e-choppers. Jullie hebben alleen een geldig scooter- en autorijbewijs nodig. Het huren van e-choppers in Doetinchem is daarom een heel leuk teamuitje in Doetinchem!

Schooluitje Doetinchem

Voor een schooluitje in Doetinchem bevelen wij het huren van lasergamen aan! De laserguns zijn vanaf 10 stuks bij ons te huren, met een maximum van 40 stuks. De guns hebben een bereik van 100 meter en het spel kan gespeeld worden in een bos, sportveld, aula, sporthal etc. Daarbij kunnen we bij dit schooltuitje kiezen voor de strijd tussen twee teams of andere speltypen, zoals ‘free for all’. Daarnaast kunnen we dit spel ook leveren met rookmachines, lasers en allerlei obstakels, waardoor het nog spannender wordt! Het huren van onze lasergame is een perfect schooluitje in Doetinchem!

Boek nu jouw uitje in Doetinchem bij Bubbelbal

Wil jij nu één of meerdere leuke activiteiten boeken in Doetinchem? Bubbelbal wil jou hier graag mee helpen! Wij bezorgen alle activiteiten op locatie en halen ze ook weer op. Zo hoeven jullie je alleen maar bezig te houden met de leuke activiteiten! Huur onze bubbelballen, Archery Attack, e-choppers of lasergame nu. Wij garanderen fun, hilariteit en mooie verhalen achteraf. Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op via 06 – 15 29 55 81 of vul ons online contactformulier in. Wij helpen jou graag verder om jullie uitje in Doetinchem tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646