Bubble voetbal

Ben je op zoek naar een sportieve, maar gezellige activiteit voor bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest, familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje? Kies dan voor het originele bubble voetbal: het sportieve spel waarmee je gegarandeerd een hilarische en unieke dag beleeft. Bubble voetbal is namelijk niet zomaar voetbal. Met bubble voetbal zit je lichaam in een met lucht gevulde plasticbal, waardoor je alleen je voeten en onderbenen kunt gebruiken om te voetballen. Ook is de plasticbal een soort stootkussen, wat het erg leuk maakt om tegen andere spelers aan te botsen. Wanneer je valt wordt je opgevangen door de bal wat, naast een zachte landing, voor veel rollen en tollen zorgt. Dit levert dan ook zeker veel grappige momenten op. Bubble voetbal is dus niet alleen leuk voor de spelers, maar ook voor de toeschouwers is het een groot plezier om naar te kijken. Met bubble voetbal beleef je gegarandeerd een fantastische en unieke dag met elkaar.

Bubble voetbal door heel Nederland en België

Bubble voetbal is een vrij nieuwe en unieke sportieve activiteit, welke geschikt is voor jong en oud. Wat erg prettig aan bubble voetbal is dat deze unieke sport op vrijwel iedere locatie te spelen is, waardoor je niet gebonden zit aan een plaats. Wij hebben zelf een aantal standaard locaties waar wij het bubble voetbal kunnen leveren, maar als je zelf een geschikte locatie in gedachte hebt is dat ook mogelijk. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een gymzaal, voetbalveld of manege. Jij geeft zelf aan op welke locatie je het materiaal geleverd wilt hebben, dan zorgen wij er voor dat de levensgrote ballen op het juiste moment aanwezig zijn.

Heb je nog geen goede locatie bij jou in de buurt gevonden? Neem dan eens een kijkje op onze websites voor de beschikbare locaties in Nederland en België die geschikt zijn voor een potje bubble voetbal. Wij bieden zowel mogelijkheden voor binnen als buiten, waardoor er altijd wel een geschikte locatie bij jou in de buurt is.

bumper-bal

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Voordelen bubble voetbal

Bubble voetbal is een leuke en nieuwe sport waarbij het draait om plezier. Het is zeer geschikt voor volwassenen en kinderen die sport en spel willen combineren. Daarnaast brengt het bubble voetbal ook vele voordelen met zich mee, het is namelijk:

  • geschikt voor iedereen: van kinderfeestje tot vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest;
  • plezier voor zowel spelers als toeschouwers;
  • geschikt voor bubble voetbal, maar ook voor vele andere spellen;
  • mogelijk om een muziekbox geleverd te krijgen voor extra sfeer tijdens het bubble voetbal;
  • mogelijk om de spullen op een door ons of eigen gekozen locatie in Nederland of België af te leveren;

Tevens kunnen wij naast bubble voetbal ook andere activiteiten regelen, zoals: boogschieten, trefbal, paintball en meer. Dus is bubble voetbal geen geschikte activiteit en ben je benieuwd naar de rest van ons aanbod? Bekijk dan hier alle activiteiten waarvoor je bij ons terecht kan, wij bieden je graag wat anders aan.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Neem contact op

Wil je ook graag tijdens een vrijgezellenfeest, familieweekend of bedrijfsfeest ontdekken hoe leuk bubble voetbal is? Of heb je interesse in één van onze andere activiteiten en wil je graag weten wat de mogelijkheden zijn? Vul dan het contactformulier in op onze website, of neem telefonisch contact met ons op. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om te kijken wat wij voor je kunnen betekenen. Bij Bubbelbal helpen we je graag verder!