Bubbel voetbal

Organiseer jij binnenkort een vrijgezellenfeest, familiedag, kinderfeestje of bedrijfsuitje en ben je op zoek naar een sportieve uitdaging waarbij veel plezier wordt beleefd? Kies dan voor bubbel voetbal van Bubbelbal. Bij bubbel voetbal draait het om plezier en beleef je gegarandeerd een fantastische dag met elkaar. Deze unieke sport is te spelen op vrijwel iedere locatie en je zit dus niet gebonden aan een plaats. Via ons kan je terecht op verschillende locaties, maar je kan ook zelf een geschikte locatie doorgeven. Waar je ook graag wilt voetballen, wij brengen de bubbelballen naar je toe.

Wat is bubbel voetbal?

Bubbel voetbal is een spel waarbij je met je bovenlichaam in een met lucht gevulde plastic bal zit. Je kunt dus alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen. Deze plastic bal dient ook als stootkussen, wat het spel extra leuk maakt. Hierdoor is bubbel voetbal niet alleen leuk voor de spelers, maar ook de toeschouwers kunnen zich vermaken. Wij leveren de levensgrote ballen door heel Nederland en België op de door jou gewenste locatie. Nog geen locatie gevonden? Kijk dan eens onder het kopje ‘locaties’ op deze website en vind een locatie bij jou in de buurt.

Voor wie?

Bubbel voetbal is een uitstekende activiteit voor volwassenen en kinderen die plezier en sport willen combineren. Het is dan ook geschikt voor verschillende doelgroepen. Of je nu een invulling zoekt voor een bedrijfsuitje, teamuitje of verjaardag, bubbel voetbal is altijd een goed idee.

  • Sportteams
  • Kinderfeestjes
  • Scholen en verenigingen
  • Bedrijven
  • Vrijgezellen dag, familiedag, vriendenweekend

Bubbel voetbal is in verschillende vormen te spelen, wat wij per groep aanpassen. Zo organiseren wij voor sportteams een toernooivorm, terwijl voor bedrijven de nadruk meer zal liggen op teambuilding. Is bubbel voetbal niet helemaal geschikt voor jullie en geef je liever een andere invulling aan de dag? Dan kan je bij Bubbelbal ook terecht voor activiteiten, waarvan je een overzicht vindt op deze website. Wij helpen je graag met het organiseren van een onvergetelijke dag.

bubbel voetbal bubbel voetbal bubbel voetbal bubbel voetbal

De service van BubbelBal

Wij leveren de bubbelballen op elke gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, waardoor je met een veilig gevoel aan de activiteit begint. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan nemen wij gewoon een muziekbox voor je mee voor wat leuke achtergrondmuziek.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Golfclinic
Apenkooi
Ballenfeest
Snelheidsmeter

Contact opnemen

Ben je enthousiast geworden en wil jij ook graag een potje bubbel voetbal spelen of spreekt één van de andere activiteiten je aan? Neem dan eens telefonisch of per mail contact op met Bubbelbal voor al je vragen en de mogelijkheden, wij staan je graag te woord. Wil je vooraf graag weten waar je aan toe bent? Vraag dan een offerte aan via het formulier op deze website.

 

Een bericht gedeeld door BubbelBal (@bubbelbal) op

Contact opnemen
Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Voor BubbelBal aanvragen vragen wij gebruik te maken van het Offerte/Aanvraag formulier
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Telefoon
Invalid Input

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Onderwerp(*)
Graag het onderwerp ingeven

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Voorkeurstijd
Invalid Input

BubbelBal gevonden via
Invalid Input

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook, Google+ & Instagram!

google-plus

Andere activiteiten

SportsVillage

SportsVillage

Heb jij binnenkort een evenement, een teamuitje of gewoon een familiedag dan kun je bij SportsVillage terecht voor verschillende attracties. SportsVillage verhuurt een aantal opblaasbare voetbalboardings. Deze zijn ideaal te gebruiken tijdens sportdagen op school of tijdens een voetbaltoernooi.

Lees meer

Archery Attack

Archery Attack

Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubberen 'punt') ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal.

Lees meer

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent

Rent de Gymdocent is een gymdocent die voor jullie de mooiste en tofste spellen uit het bewegingsonderwijs kan aanbieden. Deze sportdocent heeft een CALO achtergrond en weet de allernieuwste en leukste spellen die momenteel in zijn maar ook de 'old-school' activiteiten die vroeger werden gespeeld.

Lees meer

Snelheidsmeter

Snelheidsmeter

Altijd al eens willen weten wie het hardste kan schieten of hoe hard jouw eigen schot is? Bij ons kun je een snelheidsmeter huren die vrijwel exact kan meten wat je schotkracht is. Altijd leuk om op deze manier een kleine competitie te starten met je vrienden/kennissen etc.

Lees meer

Dart-Voetbal

Dart-Voetbal

Wie heeft de beste traptechniek van je team of je club? Probeer samen met je team en clubgenoten eens 180 te scoren met je voeten. Mocht je nu niet zo goed zijn met je voeten dan kun je het uiteraard ook proberen met een tennisracket en een tennisbal of je probeert een bal op de triple 20 te gooien met je handen.

Lees meer

Ballenfeest

Ballenfeest

Een hele gymzaal voor jezelf en je vriendjes en vriendinnetjes. Wie wil dat nou niet? Uw kind kiest de balsporten en wij zorgen dat ze 2 uur lang helemaal los kunnen gaan! BubbelBal regelt alle benodigde materialen en u regelt de locatie bij u in de buurt.

Lees meer

Apenkooi-feest

Apenkooi-feest

Wij bieden Apenkooi aan voor zowel volwassenen als voor kinderen. Apenkooi blijft namelijk altijd leuk om te spelen! Ben jij op zoek naar leuk en actief voor je kinderen of voor een teamuitje of bedrijfsuitje. Dan kunnen wij een Apenkooi-feestje voor jullie verzorgen.

Lees meer

Hoverboards

Hoverboards

Wil jij met je teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje leren rijden op een Hoverboard? Wij kunnen de Hoverboards workshop door heel Nederland verzorgen. Een Hoverboard rijden lijkt makkelijker dan het eigenlijk is.

Lees meer

    

    

    

Contact opnemen?

Voor algemene vragen kunt u gebruik maken van onderstaand formulier:
Naam(*)
Graag uw naam invullen

Email(*)
Graag uw email adres invullen

Toevoeging(*)
Graag uw toevoeging invullen

Graag de getallen juist overnemen

Geïnteresseerd geraakt in onze activiteiten?

Vraag dan direct een offerte aan!

image
Profiteer met de BubbelBal actie!

Bekijk snel de actie pagina

Lees meer
image
Waar BubbelBal?

In heel Nederland kan er BubbelBal gespeeld worden

Lees meer
image
Voor wie is BubbelBal

Bekijk voor wie BubbelBal een leuke activiteit kan zijn

Lees meer
image
BubbelBal Impressie

Bekijk de foto's en video's

Lees meer