Laatste schooldag of een examenstunt?

Wil jij één of meerdere supergave activiteiten huren voor je sportdag, mentoruitje of examenstunt op school? Dan ben je bij BubbelBal aan het juiste adres. Onze meest geboekte onderdelen zijn een combinatie van BubbelBal & ArcheryAttack, Professioneel Lasergamen en de mega stormbaan. Zelf een ander idee? Wij denken graag mee.Samen organiseren we de leukste activiteiten voor bij jou op school.

Wij kunnen de spellen begeleiden met één of meerdere begeleiders. Maar het is ook mogelijk dat wij alleen de activiteiten leveren en jullie daar vervolgens zelf mee aan de slag gaan. Deze halen wij op een later tijdstip weer op.

Tip: boek meerdere activiteiten voor scherpe prijzen en laat meerdere klassen gebruik maken van deze geweldige activiteiten in een tijdschema achter elkaar. Voorbeeld: 8 klassen die een uur BubbelBal doen, achter elkaar. Zo zijn de kosten te delen en vul jij een hele dag met ludieke activiteiten.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bubbelbal

Met BubbelBal ga je in teams de strijd aan met elkaar en spelen we vaak partijen bubbel voetbal van 5 minuten. Zo heb je met een groep personen van ongeveer 20 personen genoeg aan 8 á 10 bubbelBallen. BubbelBal staat gegarandeerd aan hilariteit, lachende toeschouwers en veel lol. Een ideale activiteit voor scholen die een sportdag, mentoruitje of examenstunt organiseren. Je hebt zeker niet voor iedereen een eigen bubbel nodig want dat is veel te intensief en qua ruimte vaak niet haalbaar.

Archery Attack

Archery Attack is een spelvariant van paintball en trefbal. We beginnen eerst met het oefenen van het schieten met pijl en boog. Wanneer jullie dit na ongeveer 5 minuten onder controle hebben, beginnen we met spelen. Twee teams gaan de strijd met elkaar aan en proberen elkaar met pijl en boog af te schieten. De punten van de pijlen zijn gemaakt van schuim, waardoor het geen pijn zal doen. Archery Attack staat garant voor veel lol en lachende gezichten. Door het sportieve aspect kun je het ook goed inhuren als sportdag activiteit.

Professioneel Lasergamen

Deze leuke schoolactiviteit is zowel in school als buiten school te spelen. Zo kunnen wij de stoelen en banken van leslokalen en aula’s gebruiken als bunkers. Voor de extra beleving nemen wij discolampen, muziek en eventueel een rookmachine mee. Deze schoolactiviteit spelen we vaak 5 tegen 5. Het is ook mogelijk om 10 tegen 10 of zelfs 15 tegen 15 te spelen. Een andere succesvolle variant is wanneer iedereen voor zichzelf speelt, kroon jij je tot de allerbeste?

Het enige wat wij nodig hebben is stroom voor onze apparatuur en zorgen wij daarmee o.a. voor discolichten door het hele pand.
Onze Lasergame apparatuur heeft een bereik van 100 meter. Het speelveld mag dus zo groot zijn. Lasergamen is een spannende, maar geweldige schoolactiviteit.

Stormbanen tot wel 100 meter

Beschikt jullie school over een grasveld of grote sporthal? Dan is het huren van een stormbaan een toffe schoolactiviteit! De stormbanen leveren wij vanaf 9 meter tot wel 100 meter. De stormbanen zijn binnen no-time opgeblazen, waarna je er urenlang speelplezier op hebt. Ook voor het organiseren van een sportdag is het huren van een stormbaan een top plan!

Eigen ideeën voor een schoolactiviteit?

De hierboven genoemde activiteiten zijn de meest gekozen schoolactiviteiten die gebruikt worden voor een sportdag, examenstunt of mentoruitje. Maar mocht je nu zelf ideeën hebben, geef het dan aan bij ons! Wij horen dat graag, zodat we samen over ideeën kunnen nadenken. Wij garanderen dat wij samen met jullie een onvergetelijke schoolactiviteit zullen neerzetten!

Boek nu jouw schoolactiviteit

Wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan contact op via 06 – 15 29 55 81 of vul het contactformulier in op onze website. Wij helpen je graag verder om jullie schoolactiviteit tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646