ballen samen

BubbelBal verzorgt jouw sportdag, mentoruitje of examenstunt op locatie

Wil jij één of meerdere supergave activiteiten voor een sportdag, mentor-uitje of een examenstunt dan ben je bij ons aan het goede adres. Je kunt bij ons kiezen uit verschillende activiteiten zoals BubbelBal, Archery Attack, LaserGamen of eventuele stormbanen en andere activiteiten. Mocht je nu zelf ideeën hebben wat je nog meer wilt dan denken we graag met je mee. Wij helpen je graag bij de organisatie van je mentor-uitje, sportdag of examenstunt!

Wij kunnen de spellen begeleiden door één of meerdere van onze begeleiders, maar uiteraard kunnen wij het ook allemaal langs komen brengen en dat jullie er zelf mee aan de slag gaan. Hieronder mee informatie over onze activiteiten op school. Wij willen er in ieder geval voor zorgen dat jullie mentor-uitje, examenstunt of sportdag en een geslaagd event wordt!!

 

bubbelbal-en-apenkooi

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Wat hebben we nu nodig op jullie locatie per activiteit voor jullie sportdag, examenstunt of uitje met de mentor?

Activiteiten van BubbelBal op locatie

BubbelBal

Met BubbelBal ga je in teams de strijd met elkaar aan en spelen we vaak partijen voetbal van 5 min. Zodoende heb je bijv. met een groep van 20 personen genoeg aan 8-10 BubbelBallen. Dit is een ideale activiteit voor een mentor-uitje of examenstunt.

Archery Attack

Archery Attack een spelvariant van Paintball en Trefbal. Vaak oefenen we eerste even met het schieten en als dat onder controle is (vaak 5min) dan beginnen we met het spel. Twee teams gaan de strijd met elkaar aan en proberen op elkaar te schieten gewapend met een boog, maskers en pijl met faom (schuim) uiteinde.

Lasergamen bij jouw op school

Professioneel LaserGamen

Dit kunnen wij zowel door school als om de school heen aanbieden. De stoelen en banken van de leslokalen en aula's kunnen we dan gebruiken als bunkers. Wij nemen discolampen, muziek en eventueel een rookmachine mee. We spelen vaak 5x5 maar er kan ook 10x10 of 15x15 gespeeld worden. Vaak kiezen we er echter voor om iedereen voor zich te laten spelen zodat alles sneller door kan lopen. Stroom hebben we nodig voor onze apparatuur. Eventueel uitschakelen van sporthal lichten. Vraag de school of het toegestaan is om een rookmachine te gebruiken. Het spel heeft een bereik van 100m dus het speelveld kan ook max zo groot zijn

Stormbanen

Beschik je over een grasveld of een grote sporthal dan kunnen we stormbanen leveren vanaf 9m tot wel 56m.

Uiteraard hebben wij meer dan dit, maar dit zijn de meest populaire activiteiten welke op school gespeeld worden! Mocht je zelf ideeën hebben geef het dan aan zodat wij jullie mentor-uitje, examenstunt of sportdag tot een succes maken.

 

Meer weten? Neem contact met ons op!