Klassenuitje

Is het weer tijd voor het jaarlijkse klassenuitje? Dan is het ook dit jaar weer aan jou om iets origineels te bedenken voor jouw klas. Je wilt immers dat ze het enorm naar hun zin hebben. Een klassenuitje is belangrijk voor kinderen, omdat ze dan een goede band kunnen vormen buiten de schoolbanken. Voor een origineel klassenuitje ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk verschillende klassenuitjes op locatie van jullie keuze. Wij vertellen je meer over de mogelijkheden van een perfect klassenuitje!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Elke locatie is mogelijk

Naast het welbekende BubbelBal hebben wij diverse andere activiteiten die geschikt zijn voor de kinderen. Wij bieden namelijk lasergamen speciaal voor kinderen van 6-12 jaar, een Apenkoop-feest waarbij alle toestellen worden gebruikt welke aanwezig zijn in de gymzaal natuurlijk mogen diverse springkussens en stormbanen ook niet vergeten worden. Ideaal op feestjes voor veel kinderen, wat dus ideaal is voor een klassenuitje. Archery Attack is mogelijk vanaf 10 jaar, dus alleen voor groep 7 en groep 8.

Combineren van activiteiten

Weet je niet welke activiteit je moet kiezen voor het klassenuitje? Dan kun je er ook voor kiezen om een aantal activiteiten met elkaar te combineren. Deze super-deals hebben wij voor jou samengesteld en zijn te vinden op onze homepage. Combineer 2 of 3 activiteiten met elkaar en kies het aantal uur speelplezier en jouw klassenuitje is klaar!

Voordeel van het klassenuitje door BubbelBal

Het voordeel van onze klassenuitjes? Het kan gewoon bij jullie op locatie! Kies dus zelf een geschikte locatie uit, bijvoorbeeld het grote grasveld in de buurt van school of bijvoorbeeld in de gymzaal. Je hebt dus geen last van het vervoeren van alle kinderen uit de klas. Wij komen namelijk gewoon met alle materialen naar jullie toe, zodat jullie een super leuke dag beleven, zonder dat je daar veel moeite voor hoeft te doen. Voor de kinderen is het helemaal ideaal, want ze zijn binnen no-time op locatie van het klassenuitje.

Klassenuitje organiseren?

Wil je nu heel graag je klassenuitje door ons georganiseerd hebben? Neem dan even contact met ons op! Op deze pagina kun je gemakkelijk het contactformulier even invullen. Vul die in met zoveel mogelijk informatie, zodat wij meteen een offerte voor je kunnen maken. Uiteraard kan je ons ook gewoon bellen of appen op de nummers boven aan de pagina! We horen graag van je en organiseren graag het volgende klassenuitje bij jullie op locatie!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646