Jaaa… Het is weer tijd voor een klassenuitje.

Tijd voor het jaarlijkse klassenuitje? Dan is het ook dit jaar weer aan jou om iets origineels te bedenken voor jouw klas. Je wilt immers dat ze het enorm naar hun zin hebben. Een klassenuitje is belangrijk voor kinderen omdat ze dan een goede band kunnen vormen buiten de schoolbanken en elkaar in een andere setting zien. Voor een origineel klassenuitje ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden je namelijk verschillende klassenuitjes op locatie van jullie keuze. Wij vertellen je meer over de mogelijkheden van een perfect klassenuitje!

Tip: boek één of meerdere activiteiten van ons voor een hele dag en maak er met meerdere klassen na elkaar gebruik van. Zo deel je de kosten en heeft iedereen een geweldig uitje!

Meest geboekte activiteiten bij een klassenfeest: BubbelBal – Professioneel Lasergamen – ArcheryTag – Stormbanen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Wij leveren alle activiteiten bij jou op school

Naast het welbekende BubbelBal hebben wij diverse andere activiteiten die geschikt zijn voor de leerlingen van 6 tot 20 jaar.
Denk aan Lasergamen door de school of BubbelVoetbal op het sportveld. Alle materialen worden bezorgd en nadien ook weer opgehaald. Jij hebt daar dus niks geen omkijken naar. Zelf kiezen jullie voor de optie met begeleider van ons of begeleiding van eigen docenten/leerlingen.

Combineren van activiteiten

Weet je niet welke activiteit je moet kiezen voor het klassenuitje? Dan kun je er ook voor kiezen om een aantal activiteiten met elkaar te combineren. Deze super-deals hebben wij voor jou samengesteld en zijn te vinden op onze homepage. Door al deze combinatie mogelijkheden is er voor ieder wat wils.

Voordeel van het klassenuitje door BubbelBal

Het voordeel van onze klassenuitjes? Het kan gewoon bij jullie op eigen locatie plaatsvinden. Jij kiest zelf een geschikte locatie uit, bijv. het grote grasveld in de buurt van school of de sporthal waar normaliter de gymlessen plaatsvinden. Nog nooit was jouw schooldag, zo leuk!
Wij komen namelijk met alle materialen naar school toe om jullie een topdag te bezorgen.

Klassenuitje organiseren?

Wil jij met ons een passend klassenuitje samenstellen? Neem dan contact met ons op. Op deze pagina kan jij gemakkelijk het contactformulier invullen.
Wij denken graag mee met jullie wensen. Tot ziens!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646