Bubbelbal Kinderfeestje

Eindelijk was het dan zover… Het kinderfeestje was eerst gepland op woensdag 10 december 2014. Helaas was de jarige die dag behoorlijk ziek. Gelukkig deden Mart en Koen van BubbelBal totaal niet moeilijk om het kinderfeestje te verzetten. Echt top!

De ballen vielen al meteen goed in de smaak bij de kids. In het begin wel even wennen en aftasten. Zo’n bal om je heen is best wel eng. Zeker als je dan omgeduwd wordt. En dan nog even kijken hoe je weer opstaat. Maar zodra dat wel gaat, is een koprol voorover toch ook wel interessant… VET!! Een paar koprollen achter elkaar is nog veel vetter… En dan nog even je benen in de bal en je als een bal door de zaal laten duwen. Wowwww…. Dat is pas echt ervaren hoe het is om een bal te zijn. En het maakt allemaal niet uit waar je heen rolt, het doet geen pijn.

Het is wel ontzettend warm in zo’n bal en het is erg intensief. Sommige kids liepen af en toe behoorlijk rood aan. Ha ha. Maar ja, wat wil je als je te lang op je kop staat. Het spelen met zo’n bal alleen al is super gaaf. Maar de spelletjes vielen bij sommige ook erg goed in de smaak. Een tip: doe niet te warme gymkleding aan. Maar doe geen hemdje aan. De gordels in de bal kunnen nogal schuren op je huid.

Kortom: een zeer geslaagd kinderfeest. Malou heeft genoten. Dank jullie wel!!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646