Origineel teamuitje in Utrecht

oor een origineel en sportief teamuitje in Utrecht kies je een activiteit van BubbelBal. BubbelBal verzorgt de leukste, actieve teamuitjes met originele sportactiviteiten. Heb je al eens van Archery Attack gehoord? Of ben je sinds dat filmpje enorm benieuwd naar bubble voetbal? BubbelBal verzorgt deze activiteiten en meer op locatie voor jou en je team. Wij helpen jullie aan een hilarisch en onvergetelijk teamuitje in Utrecht!

Je kunt bij ons kiezen uit vele verschillende activiteiten. Je vindt al onze activiteiten op een rij op onze website. Wanneer mogen we jouw teamuitje in Utrecht verzorgen? Neem direct contact met ons op als je een keuze hebt kunnen maken!

Topactiviteiten

We verzorgen uiteenlopende activiteiten, maar ze zijn allemaal actief en gericht op de combinatie van sport & fun. Eén van onze populairste activiteiten is bubble voetbal. Bij bubble voetbal krijg je een grote met lucht gevulde plastic bal om je heen die als stootkussen dient. Aangezien je je armen niet kunt gebruiken bij het vallen, wordt je val opgevangen door de opgeblazen BubbelBal. En precies dat is de funfactor van deze activiteit: door de vele botsingen die je onderling maakt, staat bubble voetbal garant voor spektakel, hilarische momenten en vele lachende gezichten. Je gaat flink stuiteren en rollen en dat zorgt voor fantastische situaties! Maar geen zorgen, je landt zachtjes door het stootkussen.

Naast bubble voetbal is Archery Attack ook een populaire activiteit. Archery Attack is de nieuwste teamsport in Nederland. Gewapend met een handboog en speciale rubber-pijlen (pijlen met een zachte rubber punt) ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. Archery Attack is een combinatie van boogschieten, paintball en trefbal. Archery Attack is een spannend spel om te spelen, maar tegelijk uiterst veilig door de zachte rubber peilen. Er zijn verschillende spelvarianten te spelen waardoor je met deze activiteit leuk kan variëren in spel.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Teamuitje voor jong & oud

Of je nu het teamuitje voor kinderen of voor volwassenen organiseert, met een sportieve activiteit waarin jullie helemaal los gaan tijdens unieke games zal iedereen zich vermaken! Er is altijd een enthousiaste spelbegeleider aanwezig om jullie uitleg te geven en de activiteit te begeleiden. Ook wel zo fijn als je een spel gaat spelen dat je nog niet kent!

Je mag erop rekenen dat wij voor al het materiaal zorgen. Jij hoeft alleen maar klaar te staan met een enthousiast team! Samen maken we er een geslaagd teamuitje in Utrecht van. Voor meer sfeer tijdens de activiteit kunnen we ook nog een speaker voor je meenemen. Geef je wensen door bij je aanvraag.

Activiteiten bij BubbelBal:
Bubble voetbal
Archery Attack
Stormbaan
Apenkooi
Nieuw Hollandse spellen
Snelheidsmeter

Teamuitje bij BubbelBal regelen!

Lijkt één van onze activiteiten je leuk voor jullie teamuitje in Utrecht? Neem dan contact met ons op en we vertellen je graag meer over de mogelijkheden. Je kunt ook direct een offerte aanvragen via de website.

Voor meer informatie over onze activiteiten kun je hier ook eens kijken: apenkooiArchery Attack.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646