Spijkenisse

Archery Attack & Bubbel Voetbal Spijkenisse

In de omgeving van Spijkenisse organiseren wij o.a. een teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje met zowel Bubbel Voetbal als Archery Tag. Bubbel Voetbal & Archery Tag kunnen kunnen zowel binnen als buiten worden gespeeld. Denk hierbij aan grasveld, kunstgrasveld of het strand. Wij hebben alleen een ruimte van 30x15m nodig en we kunnen daar beide spellen aanbieden. Wil jij de activiteiten niet in Spijkenisse of omgeving spelen, maar ergens anders in Zuid-Holland, Nederland, Duitsland of België?

Bubbel Voetbal & Archery Tag op locatie in Nederland, Duitsland & België

BubbelBal komt altijd naar jouw toe met de activiteiten. Wij komen alle spellen brengen, ophalen en verzorgen ook nog eens de begeleiding tijdens de activiteit. Op die manier zorgen wij ervoor dat alle deelnemers optimaal kunnen genieten van de activiteiten en zich niet druk hoeven te maken over de organisatie er omheen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Mogelijkheden bij BubbelBal

Zoals hierboven ook al aangegeven verzorgen wij verschillende activiteiten. Zo kunnen wij een teamuitje organiseren waarbij er verschillende spellen worden gespeeld, maar kunnen wij ook een sportdag programma in elkaar zetten met ons opblaasbare attracties. De volgende activiteiten bieden wij aan:

Combi-Deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventeel Dart-Voetbal
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Wil je meer weten?

Neem dan vrijblijvend contact met ons via het aanvraagformulier hiernaast of bel ons op. Wij zijn dagelijks bereikbaar en helpen je graag bij het beantwoorden van je vragen.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646