ballen samen

Leiden

BubbelBal/Bubbel Voetbal in Leiden

Ben jij op zoek naar een activiteit voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of een kinderfeestje in Leiden? Met Bubbel Voetbal van BubbelBal ga je de strijd aan met je vrienden, teamgenoten of je collega's. BubbelBal is het hilarische uitje waarbij je je tegenstander omver kan kegelen. Het leuke hiervan is dat jij of je tegenstander altijd zacht terecht komen, doordat je een met luctgevulde bal om je heen hebben.

Wat mag je verwachten van ons?

Uiteraard gooien wij jouw en je groep niet zomaar in het diepe. Na de ontvangst van onze begeleider krijgen jullie een uitgebreide instructie over het spel. Onze begeleider maakt de teamindeling indien jullie dat zelf al niet gedaan hebben. Welk team heeft de beste strategie tijdens een spel Bubbel Voetbal. Ga je met je team voor de mooi opgezette aanvallen of gaat de beuk erin?

bubbelbal-de-kreek-hoorn

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

BubbelBal aanbod naast Bubbel Voetbal

Naast Bubbel Voetbal kunnen wij ook andere activiteiten voor jouw en je groep verzorgen. De volgende activiteiten kunnen wij zowel in Oldenzaal als in de omliggende plaatsen organiseren:

  • Archery Attack (pijnloze variant van paintball, lasergame en trefbal gewapend met pijlen en boog)
  • Dart-Voetbal (180 schieten, slaan of gooien op een levensgroot Dartbord)
  • SportsVillage (opblaasbare voetbalboardings en springkussens)
  • Apenkooi-feestje (gymzaal vol hindernissen met tikkers en verlossers)
  • Ballenfeest (verschillende balsporten spellen onder professionele begeleiding)

Combi-Deals

Wil jij nu verschillende activiteiten bij ons afnemen dan kan dat ook. Door gebruik te maken van de combi-deals bespaar je op de normale huur. De volgende combi-deals zijn erg populair bij ons:

  • Archery Attack + Bubble Voetbal
  • Bubble Voetbal + Dart-Voetbal
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare boardings, snelheidsmeter, Dart-Voetbal, 2 springkussens en 8 BubbelBallen)

Contact

Mocht je nu meer informatie willen over de mogelijkheden vul dan hiernaast geheel vrijblijvend het aanvraag formulier in. Wij beantwoorden je mail zo snel mogelijk. Uiteraard kun je ons natuurlijk ook bellen als je direct antwoord wilt op je vragen. Wij helpen je graag verder!