Gouda

Bedrijfsuitje, Teamuitje of Kinderfeestje in Gouda

Heb jij binnenkort een teamuitje, bedrijfuitje of een kinderfeestje op de planning staan dan kunnen wij hilarische en originele activiteiten verzorgen. Het spel Bubbel Voetbal in onze BubbelBallen is het spel waarbij je in een met luchtgevulde bal zit. Doordat de BubbelBal altijd je val opvangt zul je nooit hard terecht komen als je wordt omgeduwd.

Bubbel Voetbal Gouda en omstreken

Wij kunnen onze actviteiten zowel in Gouda laten plaats vinden als in de omliggende plaatsen. Het maakt voor ons niet uit of de locatie in Gouda is of daar buiten. Zo kunnen wij het verzorgen in alle gymzalen in Gouda, maar je kan er ook voor kiezen om het buiten in een park, bij je voetbalclub of achter in de tuin te spelen. Wij komen de ballen dan op de door jullie gekozen locatie brengen. Daarnaast verzorgen wij altijd de begeleiding zodat je geen omkijken hebt naar het halen en brengen en je tijdens de activiteit alleen maar kunt genieten.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Combi-deals

Alle activiteiten welke wij aanbieden kunnen met elkaar gecombineerd worden. Lijkt het jullie juist leuk om Archery Attack en BubbelBal te combineren dan kunnen wij een mooi programma voor jullie maken. Of wil je als volwassengroep een leuk ‘Kinderfeestje’ meemaken, waarbij er Apenkooi, Trefbal en Hindernis-slagbal wordt gespeeld. Combineren is voordeel! Per activiteit dient er minimaal 30min afgenomen worden.

Voordelen BubbelBal

  • Wij komen alles brengen en weer ophalen
  • Wij verzorgen altijd de begeleiding
  • Wij hanteren prijzen incl. btw en begeleiding

Neem contact op

Wil je tijdens jouw bedrijfsuitje of teamuitje een keer een origineel kinderfeestje beleven laat het ons dan weten. Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn wat betreft de verschillende activiteiten. Vul ons contactformulier in of bel ons op. Wij denken graag met je mee!

Locatie in Gouda:

Goverwellesingel 10
2807 DZ Gouda

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646