IMG_2414 – kopie

Alphen aan den Rijn

BubbelBal in Alphen aan de Rijn

Ben jij nog op zoek bent naar een leuke en originele activiteit voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsfeest of familiedag, dan is BubbelBal met Bubble Voetbal het geschikte spel! Dit spel zorgt voor gegarandeerd plezier en kan op veel verschillende locaties worden aangeboden. Woon je in Alphen aan de Rijn? Dan kunnen wij de BubbelBallen gewoon bij jou op locatie bezorgen. Wil jij Bubbel Voetbal in Alphen aan de Rijn spelen? Kies dan voor de service van BubbelBal. Wij brengen deze combinatie van sport, spel en plezier graag naar je toe!

Bubble voetbal in de regio Alphen aan de Rijn

Wij van BubbelBal, vinden het erg belangrijk dat elke deelnemer vol moet genieten van de activiteit Daarom bezorgen we onze activiteiten ( Bubbel Voetbal, Archery Attack etc.) niet alleen de regio Alphen aan de Rijn, maar door heel Nederland en België! Wil je het op een door jouw gekozen locatie spelen dan kan dat uiteraard ook. Denk hierbij aan een weiland, park, sportpark of een manege! Wij komen naar jouw locatie. Als je nog niets in gedachten hebt, dan kun je op deze website een aantal geschikte locaties in Nederland en België vinden.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Tijdens de activiteiten

Als je kiest voor BubbelBal, worden de bubbelballen op jouw gewenste locatie in Nederland of België geleverd. Daarnaast is er altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel voor het eerst speelt. Wil je graag wat meer sfeer creëren rondom de activiteit? Dan kunnen wij ook een muziekbox meenemen!

Overige activiteiten:

Neem contact op

Zie jij het wel zitten om met je collega’s, vrienden of familieleden bubbel voetbal te spelen in Alphen aan de Rijn? Dat kan! Vraag snel een offerte aan via het aanvraagformulier hiernaast of bel ons gewoon! Wij vertellen je graag meer over de alle mogelijkheden waaronder bubbel voetbal bij BubbelBal.