Zierikzee

Bubbel voetbal activiteit in Zierikzee?

In Zierikzee vind je veel karakteristieke bezienswaardigheden maar wil je iets heel anders? Ben je op zoek naar ons! Wij bieden originele activiteiten voor uw familiedag, bedrijfsfeest of vrijgezellenfeest? BubbelBal beschikt over een aantal leuke activiteiten die precies op maat gemaakt worden voor jouw groep. Wil je enkel en alleen Bubbel voetbal in Zierikzee spelen of ben je op zoek naar een breder aanbod? Het kan allemaal geregeld worden. Wij van BubbelBal zorgen voor de organisatie van de activiteit en kunnen ook zorg dragen voor het huren van een locatie bij jullie in de buurt. Wij zijn mobiel dus kunnen overal verschijnen. Wij brengen deze combi van sport en spel graag naar je toe!

Activiteiten naast een Bubbel voetbal uitje

Bumperbal in Zierikzee of in de rest van Nederland of België

Wij vinden het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bumperball. Daarom bezorgen we de bumperballen niet alleen in Zierikzee, maar door heel Nederland en België! Op deze website vind je per provincie in Nederland of per plaats in België een geschikte locatie. Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een park, sporthal of weiland? Dan brengen wij de bumperballen naar die locatie toe. Onze locatie in Zierikzee geeft ook de mogelijkheid om een hapje te eten en drinken of een duik te nemen in het zwembad.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Waarom kies je voor BubbelBal?

BubbelBal levert de bumperballen op uw gewenste locatie in Nederland of België. Daarnaast is er altijd begeleiding aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel voor het eerst speelt. Wil je graag wat meer sfeer rondom de activiteit? Dan kunnen wij een muziekbox meenemen. Wij denken met jullie mee zodat je aan één telefoontje genoeg hebt en je precies een indicatie krijgt van de kosten. Ook kunt u het contactformulier invullen voor meer informatie.

Locaties in Zierikzee voor jouw Bubbelbal uitje

Laco Sportcentrum Schouwen-Duiveland
Lange Blokweg 27A
Zierikzee

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646