Vlissingen

Bubbel voetbal in Vlissingen

Zoek je naar een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje in Zeeland en wil je niet lekker rustig door één van de vele museums wandelen? Dan weten wij nog wel iets moois voor jullie! Dan hebben we de perfecte activiteiten en locaties in Vlissingen waar dit spel gespeeld kan worden. Uiteraard kan je zelf ook kiezen voor een eigen locatie. Denk hierbij aan een sporthal of sportveld bij een lokale voetbal- of hockeyclub. Bubble voetbal is slechts één van de spelvormen maar de begeleider van BubbelBal.nl weet zich wel raad met andere activiteiten. Tijdens de vele spelvormen is er dus altijd begeleiding bij vanuit ons. Jullie kunnen daarom je focus houden op het plezier maken met de groep en genieten van de activiteiten! In heel Nederland of België is het mogelijk om te spelen.

BubbleBall in Vlissingen

Wil je bubbel voetbal in Vlissingen spelen met bijv. je eigen vrienden tijdens het jaarlijkse vriendenweekend? Bij Bubbelbal.nl kan het allemaal. Daarnaast bieden wij een aantal extra spelvormen aan die de activiteit compleet maken. Zo kun je simpelweg met 1 telefoontje alles regelen en meerdere uren vermaak bieden voor jouw groep.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Zeer populair naast BubbelBal

Ook hebben we diverse springkussens en een multifunctionele freeplayer die ingezet kunnen worden voor ieder feestje.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Vlissingen? Neem dan contact met ons op. Dit kun je doen door zelf telefonisch contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen op deze website. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen je meer informatie geven omtrent de invulling van jouw dag/weekend.

Sporthallen in Vlissingen 

Sporthal Baskensburg
President Rooseveltlaan 731
Vlissingen

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646