Terneuzen

Bubbel voetbal in Terneuzen

Zoek je naar een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje in Zeeland? Dan hebben we mooie locaties in Terneuzen waar dit spel gespeeld kan worden. Uiteraard kan je zelf ook kiezen voor een eigen locatie. Denk hierbij aan een sporthal of sportveld bij een lokale voetbal- of hockeyclub. Bubble voetbal is slechts één van de spelvormen maar de begeleider van BubbelBal.nl weet zich wel raad met andere activiteiten. Tijdens de vele spelvormen is er dus altijd begeleiding bij vanuit ons. Jullie kunnen daarom je focus houden op het plezier maken met de groep en genieten van de activiteiten! In heel Nederland of België is het mogelijk om te spelen. Jullie kiezen een leuk locatie of wij doen dit voor jullie. Alles is mogelijk!

Activiteiten naast Bubbleball in Terneuzen

Of je nou bubbel voetbal in Terneuzen of ergens anders wilt spelen, bij Bubbelbal.nl kan het allemaal. Daarnaast bieden wij een aantal extra spelvormen aan die de activiteit compleet maken. Zo kun je simpelweg met 1 telefoontje alles regelen en meerdere uren vermaak bieden voor jouw groep.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

De overige activiteiten voor kinderen en volwassenen

Ook hebben we diverse springkussens en een multifunctionele freeplayer die ingezet kunnen worden voor ieder feestje.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Terneuzen? Neem dan contact met ons op. Dit kun je doen door zelf telefonisch contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen op deze website. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen je meer informatie geven omtrent de invulling van jouw dag/weekend.

Sporthal in Terneuzen

Sportcentrum Vliegende Vaart
Vliegende Vaart 2
4537 DH Terneuzen

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646