Middelburg

Middelburg en BubbelBal.nl

In Middelburg heb je tal van leuke bezienswaardigheden voor vrijgezellenfeesten, teamuitjes of weekendjes weg met de familie. Maar wist je er ook Bubbel voetbal kan spelen met je vrienden/familieleden? Dit spel is een garantie voor plezier en kan op veel verschillende locaties gespeeld worden. De bubbelballen kunnen op locatie bezorgd worden. Wil je ook graag Bubble voetbal in Middelburg spelen? Kies dan voor de service van BubbelBal. Wij brengen deze combinatie van plezier sport en spel graag naar je toe!

Liever ergens op een eigen locatie?

Wij van BubbelBal, vinden het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bubble voetbal. Daarom bezorgen we de bubbelballen niet alleen in Middelburg, maar door heel Nederland en België! Op onze website vind je in Nederland en België een aantal geschikte locaties. Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een manege, park, of weiland? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Zo zorgen wij ervoor dat jullie niet ver hoeven te reizen om dit hilarische spel te spelen maar dat doen wij voor jullie!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Hoe werkt het spel?

Bubbelbal is een hilarisch en uniek spel, waarbij je in een grote plastic bal stapt. Deze bal is gevuld met lucht, waardoor het als het ware een stootkussen vormt. Als je een potje voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Gelukkig hoef je niet bang voor botsingen te zijn. Door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen je tegenspelers aan kunt bumpen. Het is uiteraard ook mogelijk om een ander spel dan voetbal te spelen. Juist de mogelijkheden voor afwisseling zorgen ervoor dat het keer op keer leuk blijft om te doen. Want naast het populaire Bubble voetbal is een koprol-estafette ook zeer populair en lachwekkend om te zien.
Extra activiteiten om je arrangement uit te breiden:

De service van BubbelBal

BubbelBal.nl draagt zorg voor jullie activiteiten door de materialen te vervoeren naar de gewenste locatie en daar goede begeleiding te bieden. De werknemers bij BubbelBal hebben verstand van het spel en honderden feestjes begeleid. Ook vinden wij de sfeer heel belangrijk en kiezen we ervoor om altijd een muziekbox mee te nemen. Hebben jullie eigen muziek? Geef dit dan door aan de spelbegeleider.

Contact

Wil jij samen met je vrienden, familieleden of collega’s graag bubble voetbal in Middelburg spelen? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website of neem direct contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubble voetbal.

Geschikte sporthallen in Middelburg

Sportcomplex de Kruitmolen
Kruitmolenlaan 127
Middelburg

Sportcomplex de Voorborch
Breeweg 96
Middelburg

Sportcomplex Nassaulaan
Nassaulaan 6
Middelburg

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646