Kloosterzande

Bubble voetbal en meer in Kloosterzande

Ben je op zoek naar een leuke activiteit voor een bedrijfsfeest, familiedag, of vrijgezellenfeest? Dan is Bubble voetbal echt iets voor jou! Dit spel is een garantie voor plezier en kan op veel verschillende locaties gespeeld worden. Woon je in Kloosterzande of ben je daar in de buurt tijdens bijv. een weekend weg? Dan kunnen wij de bubbelballen gewoon op deze locatie bezorgen. Wil je ook graag Bubble voetbal in Kloosterzande spelen? Kies dan voor de service van BubbelBal. Wij brengen deze combinatie van plezier sport en spel graag naar je toe!

Bubble voetbal in Kloosterzande of in de rest van Nederland of België

Wij van BubbelBal, vinden het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bubble voetbal. Daarom bezorgen we de bubbelballen niet alleen in Breda, maar door heel Nederland en België! Op onze website vind je in Nederland en België een aantal geschikte locaties. Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld en sportveld, park of weiland? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Hoe werkt het spel?

BubbelBal is een super leuk spel dat gespeeld word in een grote met lucht gevulde, plastic bal. Deze dient als stootkussen en vangt je daardoor zacht op. Als je een potje voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Gelukkig hoef je niet bang voor botsingen te zijn. Door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen je tegenspelers aan kunt botsen. Het is uiteraard ook mogelijk om een ander spel dan voetbal te spelen. Juist de mogelijkheden voor afwisseling zorgen ervoor dat het keer op keer leuk blijft om te doen. Extra activiteiten om je arrangement uit te breiden:

De service van BubbelBal

BubbelBal zorgt ervoor dat de bubbelballen op uw gewenste locatie in Nederland of België geleverd worden. Daarnaast is er altijd een begeleider aanwezig, wat wel zo prettig is als je het spel voor het eerst speelt. Wil je graag wat meer sfeer rondom de activiteit? Dan kunnen wij ook een muziekbox voor je meenemen.

Contact

Wil jij samen met je vrienden, familieleden of collega’s graag bubble voetbal in Kloosterzande spelen? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website of neem direct contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubble voetbal.

Sporthal in Kloosterzande met tal van mogelijkheden

Sporthal Hontenissehal
Emmastraat 23
Terneuzen

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646