Goes

BubbelBal beoefenen in Goes

In Goes vindt je erg mooie sporthallen en sportvelden waar jij met je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje terecht kan! In deze plaats bieden we de mogelijkheid om Bubble voetbal te spelen of je kijkt zelf naar een locatie waar wij verschijnen. BubbelBal.nl zorgt er namelijk voor samen met jouw dat de activiteit plaatsvind op een plek die voor jullie het beste uit komt. Qua ruimte zoeken we naar een sporthal of sportveld met minimaal 30m bij 20m. Om dit visueler te maken kun je deze maten vergelijken met een halve sporthal of een kwart van een voetbalveld. Bubbel voetbal is voor jong en oud en daarnaast zijn er meer spelvormen te spelen. Wij maken het op maat voor elk soort feest!

Feest in Goes compleet maken?

Of je nou bubbel voetbal in Goes of ergens anders wilt spelen, bij Bubbelbal.nl kan het allemaal. Daarnaast bieden wij een aantal extra spelvormen aan die de activiteit compleet maken. Zo kun je simpelweg met 1 telefoontje alles regelen en meerdere uren vermaak bieden voor jouw groep.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

De activiteiten naast BubbelBal

Ook hebben we diverse springkussens en een multifunctionele freeplayer die ingezet kunnen worden voor ieder feestje. Eventueel bied sporthal Omnium de mogelijkheid iets te combineren met eten en drinken en/of een frisse duik in het zwembad.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Goes? Neem dan contact met ons op. Dit kan door telefonisch contact via 0650844783 / 0615295581 of vul het offerte formulier hiernaast in.

Sportlocatie Goes

Omnium
Zwembadweg 3
4463 AB Goes

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646