ballen samen

Goes

BubbelBal beoefenen in Goes

In Goes vindt je erg mooie sporthallen en sportvelden waar jij met je vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje terecht kan! In deze plaats bieden we de mogelijkheid om Bubble voetbal te spelen of je kijkt zelf naar een locatie waar wij verschijnen. BubbelBal.nl zorgt er namelijk voor samen met jouw dat de activiteit plaatsvind op een plek die voor jullie het beste uit komt. Qua ruimte zoeken we naar een sporthal of sportveld met minimaal 30m bij 20m. Om dit visueler te maken kun je deze maten vergelijken met een halve sporthal of een kwart van een voetbalveld. Bubbel voetbal is voor jong en oud en daarnaast zijn er meer spelvormen te spelen. Wij maken het op maat voor elk soort feest!

Feest in Goes compleet maken?

Of je nou bubbel voetbal in Goes of ergens anders wilt spelen, bij Bubbelbal.nl kan het allemaal. Daarnaast bieden wij een aantal extra spelvormen aan die de activiteit compleet maken. Zo kun je simpelweg met 1 telefoontje alles regelen en meerdere uren vermaak bieden voor jouw groep.

bubbelbal-archeryattack

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

De activiteiten naast BubbelBal

  • Dart-Voetbal (Mikken op een dartbord met je voeten)
  • Archery attack (combinatie van boogschieten, paintball en trefbal)
  • Ballenfeest (3-6 verschillende balsporten)
  • Apenkooi-feest
  • Rentdegymdocent (je huurt een gymdocent in die allerlei spelvormen aanbied naar jullie wensen, zoals: Trefbal-games, James-Bond Games, Extreme Slagbal etc.)

Ook hebben we diverse springkussens en een multifunctionele freeplayer die ingezet kunnen worden voor ieder feestje. Eventueel bied sporthal Omnium de mogelijkheid iets te combineren met eten en drinken en/of een frisse duik in het zwembad.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Goes? Neem dan contact met ons op. Dit kan door telefonisch contact via 0650844783 / 0615295581 of vul het offerte formulier hiernaast in.

Sportlocatie Goes

Omnium
Zwembadweg 3
4463 AB Goes