Wognum

Wognum – Kinderfeestje – Teamuitje – Bedrijfsuitje op locatie

Wil jij BubbelBal inhuren voor een Teamuitje, Kinderfeestje of bedrijfsuitje in Wognum en omstreken dan hebben wij verschillende activiteiten welke wij kunnen verzorgen voor jullie feestje. Zo kunnen wij o.a. Bubbel Voetbal aanbieden maar ook Archery Tag of een Apenkooi-feestje voor kinderen of volwassenen.

BubbelBal op locatie in Wognum en omstreken

In Wognum kunnen wij terecht bij de Sport en Welnesscenter Bloesum. Wij kunnen deze accommodatie voor jullie activiteit. Op deze locatie kun je daarna ook gebruik maken van een arrangement waarbij er eten en drinken kwan worden afgenomen. Mocht je nu liever op een eigen locatie in de omgeving van Wognum onze activiteiten willen gebruiken dan kunnen wij uiteraard ook daar komen. Denk daarbij aan een veld bij een sportclub, in een park, gymzaal/sporthal in de buurt of gewoon bij jullie in de tuin. Wij hebben dan een minimale afmeting nodig van 20x10m om de activiteiten aan te bieden.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Combi-deals

Naast Bubbel Voetbal in onze BubbelBal bieden wij ook andere activiteiten aan. Mocht je nu verschillende activiteiten willen combineren dan kan dat bij ons. Op die manier heb je twee of drie activiteiten binnen dezelfde tijd! Mogelijkheden bij BubbelBal:

Neem contact op


Wil je tijdens jouw bedrijfsuitje of teamuitje een keer een origineel kinderfeestje beleven laat het ons dan weten. Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn wat betreft de verschillende activiteiten. Vul ons contactformulier in of bel ons op!

Wij denken graag met je mee!

Locatie in Wognum:

Sport- en Wellnesscenter De Bloesem
Conferencelaan 19
1687 RA Wognum

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646