IMG_2414 – kopie

Heemstede

Heemstede – Kinderfeestje – Teamuitje – Bedrijfsuitje op locatie

Wij van BubbelBal verzorgen voor verschillende doelgroepen activiteiten. BubbelBal Voetbal in een BubbelBal is zeer geschikt voor kinderfeestje, teamuitje of een bedrijfsuitje. Naast Voetbal kunnen wij ook andere spellen aanbieden in een BubbelBal.

Bubbel Voetbal op locatie in Noord-Holland

Mocht je nu niet uit Heemstede komen en wil je het graag op jouw eigen gekozen locatie spelen dan kunnen wij ook naar jouw toekomen. Wil je het bijv. in een park spelen, of juist bij je eigen sportclub of bij jullie in de tuin. Voor ons geen probleem. Wij komen altijd op locatie en verzorgen! Dit maakt qua prijs niets uit voor ons.

bubbelbal-thuis

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Combi-deals

Wil jij naast BubbelBal nog een andere activiteit spelen uit ons aanbod? Door verschillende activiteiten te combineren kun je voordeel behalen. De combi-deals zijn van toepassing op al onze activiteit zoals:

Neem contact op

Wil je tijdens jouw bedrijfsuitje of teamuitje een keer een origineel kinderfeestje beleven laat het ons dan weten. Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn wat betreft de verschillende activiteiten. Vul ons contactformulier in of bel ons op!

Wij denken graag met je mee!


Locatie Heemstede:

Sportplaza Groenendaal
Sportparklaan 16
2103 VT Heemstede