Castricum

Castricum – Kinderfeestje – Sportief uitje – Teamuitje

Moet jij binnenkort een teamuitje voor op het werk of je sportclub organiseren? Dan is BubbelBal uitermate geschikt voor zowel een teamuitje of een sportief kinderfeestje.
Wij van BubbelBal organiseren verschillende spellen in een BubbelBal. Zo kun je o.a. het populaire spel Bubbel Voetbal spelen in de ballen van BubbelBal.

Bubbel Voetbal Noord-Holland

Wij bieden onze activiteiten in geheel Noord-Holland aan. Zo kunnen wij ook op de locatie van jullie keuze komen. Het maakt bij ons qua prijs niet uit of het in Castricum plaats moet vinden of een andere locatie in Noord-Holland. Wij komen de ballen altijd op locatie brengen en verzorgen vervolgens ook begeleiding tijdens de opdracht. Op die manier heb je geen omkijken naar het ophalen en brengen en kun je je helemaal op de activiteiten concentreren.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Combi-deals

Alle activiteiten welke wij aanbieden kunnen met elkaar gecombineerd worden. Lijkt het jullie juist leuk om Archery Attack en BubbelBal te combineren dan kunnen wij een mooi programma voor jullie maken. Of wil je als volwassengroep een leuk ‘Kinderfeestje’ meemaken, waarbij er Apenkooi, Trefbal en Hindernis-slagbal wordt gespeeld. Combineren is voordeel! Per activiteit dient er minimaal 30min afgenomen worden.

Activiteiten van BubbelBal

Neem contact op

Wil je tijdens jouw bedrijfsuitje of teamuitje een keer een origineel kinderfeestje beleven laat het ons dan weten. Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn wat betreft de verschillende activiteiten. Vul het contactformulier in of bel ons op!

Wij denken graag met je mee!

Locatie in Castricum:

Sporthal De Bloemen
De Bloemen 71
1902 GT Castricum

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646