IMG_4330

Bussum

Bussum– Kinderfeestje – Teamuitje – Bedrijfsuitje op locatie

Wij van BubbelBal verzorgen voor verschillende doelgroepen activiteiten. Zo verzorgen wij een kinderfeestje, een teamuitje of een bedrijfsuitje. Wij beschikken namelijk over zowel kinderen BubbelBallen als of volwassenen BubbelBallen.

Bubbel Voetbal op locatie in Bussum

Mocht je het nu niet bij de ZandZee in Bussum willen spelen maar op een eigen gekozen locatie, dan kunnen wij ook naar jouw toekomen.Wij kunnen onze activiteiten in een park spelen, of juist bij je eigen sportclub of bij jullie in de tuin. Voor ons geen probleem. Wij komen altijd op locatie en verzorgen altijd begeleiding bij de activiteit! Dit maakt qua prijs niets uit voor ons.

slide-3

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

Combi-deals

Bij ons kun je naast BubbelBal ook andere spellen spelen. Door verschillende activiteiten te combineren kun je voordeel behalen. De combi-deals zijn van toepassing op al onze activiteit zoals:

Neem contact op

Wil je tijdens jouw bedrijfsuitje of teamuitje een keer een origineel kinderfeestje beleven laat het ons dan weten. Wij, Mart en Koen, vertellen je graag wat de mogelijkheden zijn wat betreft de verschillende activiteiten. Vul het contactformulier in of bel ons op! Wij denken graag met je mee!

Locatie Bussum:

Sportcentrum de Zandzee
Struikheiweg 14
1406 TK Bussum

Uiteraard kunnen wij ook in de gymzalen in Bussum terecht.