Veldhoven

Veldhoven & Bubbel voetbal

De combinatie van Veldhoven en een potje bubbel voetbal kunnen prima samen. Er is namelijk een mooi groot sportcentrum met voldoende ruimte om deze activiteit(en) te laten plaatsvinden. Ben je aan het zoeken naar één of meerdere activiteiten voor een vrijgezellenfeest, teamuitje, familiedag of kinderfeestje in de buurt van Veldhoven? Dan ben je aan het juiste adres bij BubbelBal.nl.
Wij organiseren namelijk diverse activiteiten waaronder een partij bubbel voetbal op locatie in heel Nederland en België. Wij hebben in de afgelopen jaren vele contacten opgedaan en vele locaties gezien die zeer geschikt zijn voor onze activiteiten. Wil je een uurtje BubbelBal spelen dan kan dat natuurlijk, maar als je meerdere activiteiten wil afnemen voor meerdere uren vermaak dan kan dat ook!

Activiteiten naar bubbelvoetbal in Veldhoven

Wij van BubbelBal.nl beschikken over de kennis en activiteiten om jou vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsfeest te doen slagen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Combi-deals

Al onze activiteiten zijn in combinatie te boeken en los maar we hebben ook een totaalpakket voor zeskampen, sportverenigingen, buurtfeesten, scholen etc. Zie hieronder.

Sportsvillage-Funpark: 2 springkussens, 1 snelheismeter, 1 opblaasbare voetbalboarding + goals, Dart-Voetbal, 6/8 BubbelBallen en evt. ArcheryAttack.nl.

Vraag naar de mogelijkheden

Bubble voetbal in Veldhoven, is er iets niet helemaal duidelijk of wil je graag boeken? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het offerte formulier hiernaast. Bellen kan natuurlijk ook altijd naar 0650844783 of 0615295581.

Geschikte sporthal in Veldhoven

Sportcomplex de Heiberg
Heerseweg 49
Veldhoven

Sporthal den Ekkerman
Wal 50
Veldhoven

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646