Veghel

Bubble voetbal Veghel

Zoek je in of rondom Veghel een toffe activiteit voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje? Wij van BubbelBal.nl beschikken over vele activiteiten die voor iedere doelgroep wel iets moois bied, zoals het populaire bubbel voetbal of Archery Tag dat door vele groepen al is gespeeld. De overige activiteiten die populair zijn onder onze klanten zijn: Mega-Apenkooi en Dart-Voetbal.
Veelal zoeken we naar mogelijkheden om jullie een zo mooi mogelijk arrangement te bieden met een scherpe prijs voor wat je krijgt. Al onze spellen worden ook gratis begeleid door een werknemer van BubbelBal.nl. Dus wil je een uurtje bubbelbal spelen op locatie in Veghel of genieten van meerdere activiteiten, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Combi-deals

Al onze activiteiten zijn in combinatie te boeken en los maar we hebben ook een totaalpakket voor sportverenigingen, buurtfeesten, scholen etc. Zie hieronder.

Sportsvillage-Funpark: 2 springkussens, 1 snelheismeter, 1 opblaasbare voetbalboarding + goals, Dart-Voetbal, 6/8 BubbelBallen en evt. ArcheryAttack.nl.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Overige activiteiten naast Bubble voetbal

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Veghel, of is er iets anders niet helemaal duidelijk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het offerte formulier hiernaast. Bellen kan natuurlijk ook altijd naar 0650844783 of 0615295581.

Sporthal in Veghel

Sporthal de Bunders
De Bunders 1
Veghel

Beschik je zelf over een grote tuin of is er een groot veld in de buurt dan kan het buiten altijd plaatsvinden. Bij slecht weer kunnen we uitwijken naar bovenstaande sporthal of een andere hal in de buurt.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646