Valkenswaard

Bubblebal in Valkenswaard

Interesse in een leuke activiteit voor een teamuitje, vrijgezellenfeest, personeelsfeest of kinderfeestje? Wij van BubbelBal.nl kunnen dit voor je realiseren. We beschikken over vele activiteiten die voor iedere doelgroep wel iets moois bied, zoals het populaire bubbel voetbal of Archery Tag dat door vele groepen al is gespeeld. Daarnaast bezitten we sinds kort over Dart-Voetbal dat door een aantal groepen al is getest en gespeeld. De meningen waren allemaal hetzelfde, namelijk: Geweldig!
Veelal zoeken we naar mogelijkheden om jullie een zo mooi mogelijk arrangement te bieden met een mooie scherpe prijs voor wat je krijgt. Al onze spellen worden ook gratis begeleid door een werknemer van BubbelBal.nl. Dus wil je een uurtje bubbelbal spelen op locatie in Valkenswaard of genieten van meerdere activiteiten, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Wil je naast Bubbelvoetbal ook andere activiteiten?

Wij van BubbelBal.nl beschikken over de kennis en activiteiten om jou vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsfeest te doen slagen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Leeftijden voor de activiteiten

  • BubbelBal van 6 tot 60 jaar
  • ArcheryAttack van 11 tot 80 jaar
  • Dart-Voetbal vanaf 6 jaar

Zoals je al ziet zijn vrijwel alle activiteiten voor jong en oud te beoefenen. Weet je het niet zeker, neem dat gerust contact met ons op.

Combi-deals

Al onze activiteiten zijn in combinatie te boeken en los maar we hebben ook een totaalpakket voor sportverenigingen, buurtfeesten, scholen etc. Zie hieronder.

Sportsvillage-Funpark: 2 springkussens, 1 snelheismeter, 1 opblaasbare voetbalboarding + goals, Dart-Voetbal, 6/8 BubbelBallen en evt. ArcheryAttack.nl.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Valkenswaard, of is er iets anders niet helemaal duidelijk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het offerte formulier hiernaast.
Bellen kan natuurlijk ook altijd naar 0650844783 of 0615295581.

Sporthallen in Valkenswaard

Sporthal Amundsen
Amundsenstraat 1
Valkenswaard

Sporthal Belleman
Bruninckxdal 2
Valkenswaard

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646