Tilburg

Bubbel voetbal Tilburg

Lachen; dat doe je zeker bij Bubbel voetbal! Bij deze, relatief nieuwe sport, gaat het voornamelijk om plezier. Daarom ideaal voor een bedrijfsuitje, kinderfeestje, familiefeest et cetera. Tijdens een potje bubbel voetbal worden jij en je collega’s/vrienden/familie getransformeerd tot een met lucht gevulde plastic bal. Hierdoor kun je enkel je voeten en je onderbenen gebruiken om te voetballen. Daarnaast zorgt de enorme lucht om je heen ervoor dat je tegen de andere spelers aanbotst. Wil jij ook met een groep bubbel voetbal in Tilburg spelen? Dan ben je zojuist op de juiste pagina beland. Wij, van BubbelBal.nl, kunnen de ballen op elke gewenste locatie in België en Nederland brengen.

Bubbel voetbal door BubbelBal

Koen en Mart zijn de oprichters van BubbelBal en hebben beide een hart voor sport en bewegen. Zij vinden het beide erg belangrijk dat mensen niet alleen plezier hebben tijdens een activiteit, maar ook wanneer ze aandachtig toeschouwer zijn. Volgens hen is BubbelBal daarom dé beste combinatie van sport, spel en plezier! BubbelBal levert de ballen door heel Nederland en België. Hierbij kun je zelf aangeven op welke locatie je het spel graag wilt spelen. Dit kan bijvoorbeeld een sporthal, manege of voetbalveld zijn. Heb je geen goede locatie in de buurt? Klik op het kopje ‘Locaties’ voor een aantal geschikte locaties in Nederland en België.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bubble voetbal in Tilburg en meer

Naast Bubble voetbal, kun je bij BubbelBal kun je ook terecht voor andere lachwekkende, originele maar toch actieve activiteiten:

Wil je hier meer over weten? Klik dan op ‘Activiteiten’ bovenin deze website. Wij bieden naast deze originele activiteiten ook diverse apparaten aan die de activiteiten nog leuker en spannender maken. Wat dacht je bijvoorbeeld van een snelheidsmeter? Hiermee kun je erachter komen wie het hardste met een bal kan schieten. Maar ook onze multifunctionele freeplayer behoort tot de mogelijkheden.

Vraag naar de vele mogelijkheden

Wil je meer weten over bubbel voetbal in Tilburg? Of heb je een of meerdere vragen? Schroom niet en neem contact met ons op! Je kunt Koen bereiken op het nummer 06 – 15 29 55 81 en Mart op het nummer 06 – 50 84 47 83. Je kan ons ook een mail sturen naar info@bubbelbal.nl of het contactformulier invullen. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen je meer vertellen over onze activiteiten.

Sportcomplex T-Kwadraat
Olympiaplein 382 (Stappegoorweg)
5022 DX Tilburg

Ook in andere provincies in Nederland mogelijk? Ja natuurlijk. Bubblevoetbal Groningen, bubblevoetbal Utrecht, Bubblevoetbal Limburg. Zoek je eigen locatie en wij verzorgen het!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646