Roosendaal

Informatie over Bubble voetbal in Roosendaal

In Roosendaal heb je veel ludieke activiteiten zoals het indoor skydiven en in het nabij gelegen Rucphen bevind zich skidome waar je een potje kan skiën of snowboarden. Maar zoek je nu naar een iets warmere activiteit waar meer mensen tegelijk aan deel kunnen nemen en waar je dubbel ligt van het lachen? Dan ben je bij BubbelBal.nl aan het juiste adres. Wij bieden namelijk Bubble voetbal aan in heel Nederland en België, zodat de klant niet ver hoeft te reizen om te kunnen genieten van deze toffe activiteit(en). Achter Skidome Rucphen bevind zich een enorm grasveld waar we gebruik van zouden kunnen maken om een hilarisch potje Bubbel voetbal te spelen. Veel voorkomende spellen naast het bubble voetbal zijn: Last man standing, Overloop-spel en de Kop-rol estafette. Ook zijn er speciale spellen waarbij “de” vrijgezel eens even in het zonnetje gezet kan worden tijdens een vrijgezellendag. Wil je het liever bij je eigen voetbal, handbal, hockey of basketbal-club laten plaatsvinden? Geen enkel probleem. Vrijwel iedere sporthal voldoet aan de eisen voor een potje Bubble voetbal. Niet alleen in Roosendaal maar ook in omliggen de plaatsen.

Enthousiast over Bubble voetbal maar zoek je meer uren plezier?

Wij van BubbelBal.nl beschikken over de kennis en activiteiten om jou vrijgezellenfeest, teamuitje of bedrijfsfeest te doen slagen. Hieronder een aantal leuke activiteiten die goed te combineren zijn.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Combi-deals

Al onze activiteiten zijn in combinatie te boeken en los maar we hebben ook een totaalpakket voor sportverenigingen, buurtfeesten, scholen etc. Zie hieronder.

SportsVillage-Funpark: 2 springkussens, 1 snelheismeter, 1 opblaasbare voetbalboarding + goals, Dart-Voetbal, 6/8 BubbelBallen en evt. ArcheryAttack.nl.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Roosendaal, of is er iets anders niet helemaal duidelijk? Neem dan geheel vrijblijvend contact op via het offerte formulier hiernaast.
Bellen kan natuurlijk ook altijd naar 0650844783 of 0615295581.

Sporthallen in Roosendaal

Sporthal in de Roos
Commandobaan 6
Roosendaal

Sporthal d’n Dijk
Platinadijk 27
Roosendaal

Verder voldoen grote grasvelden of parken ook aan de eisen voor Bubbel voetbal en wij zorgen voor een aggregaat om de bubbelballen van ‘lucht’ te voorzien.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646