Activiteiten Bergen op Zoom

Staat er een activiteit op de planning en ben je in charge voor de organisatie daarvan? Geen punt bij Bubbelbal! Voor een vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje, teamuitje of zelfs schoolactiviteiten in Bergen op Zoom, kun je bij Bubbelbal goed terecht. Wanneer je ervoor kiest om via Bubbelbal een activiteit te organiseren, zullen wij ervoor zorgen dat alle benodigdheden naar de locatie worden gebracht. Wij zorgen voor een duidelijke begeleiding en uitleg tijdens de activiteit, en zullen de materialen naderhand uiteraard weer ophalen! Wij nemen graag jouw takenpakket over en zorgen met alle liefde voor een perfecte dag. Ben je nieuwsgierig naar wat Bubbelbal voor activiteiten in Bergen op Zoom te bieden heeft? Bekijk snel onze webpagina!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Combi-deals

Bedrijfsuitje Bergen op Zoom

Om jaar op jaar met een origineel bedrijfsuitje op de proppen te komen blijkt niet altijd even simpel. Gelukkig nemen wij bij Bubbelbal graag de touwtjes in handen en verzorgen wij jullie bedrijfsactiviteit met alle plezier. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om opblaasbare Bubbelballen te huren, welke je op een locatie naar keuze kan gebruiken. Met een grote bubbelbal om je lichaam zijn alle spelletjes écht tien keer zo leuk, en geef je jouw collega’s de kans zich weer even kind te spelen. Voetballen, koprollen, flesvoetbal, slagbal of lummeltje? Voor de bubbelballen is geen spel variant te gek! De bubbelballen zullen uiteraard door ons naar jullie uitgekozen locatie in Bergen op Zoom worden gebracht en we zullen toelichten hoe alles precies werkt. Wanneer jullie uitgerold, gespeeld en gelachen zijn zullen wij na een geslaagde middag de bubbelballen weer ophalen. Met onze service hopen wij jouw bedrijfsuitje in Bergen op Zoom zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Teamuitje Bergen op Zoom

Wanneer je een activiteit zoekt waarin teambuilding en teamwork centraal staat, en deze op een speelse en uitdagende manier probeert op te krikken, dan is Archery Attack een perfecte oplossing! Voor een teamuitje in Bergen op Zoom, biedt Bubbelbal een uit Amerika overgewaaide sport aan. De sport Archery Attack is uitdagend, ontzettend leuk en ook een tikkeltje spannend. Uitgerust met eigen pijlen en boog (en een masker ter bescherming uiteraard), ga je in twee teams de strijd met elkaar aan. De pijlen zijn voorzien van een rubberen punt, er is dus geen kans op gevaar. Met Archery Attack sla je de spijker op zijn kop en zet je een perfect teamuitje in Bergen op Zoom neer!

Vrijgezellenfeest Bergen op Zoom

Toerend door stad en land, kan je Bergen op Zoom op je duim leren kennen tijdens een Bubbelbal vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom. Bij ons kan je namelijk te gekke E-choppers lenen, waarmee je 50 kilometer kan rondrijden en op die manier de omgeving van Bergen op Zoom kan ontdekken. Doordat de E-choppers elektrisch worden aangedreven, maken deze niet zo veel geluid. Zo kan je tijdens de tocht dus lollen en lachen met je vrienden of vriendinnen! Natuurlijk kan je bij Bubbelbal ook voor andere activiteiten voor een vrijgezellenfeest in Bergen op Zoom bij ons terecht. Werp vooral een blik op onze website, of neem even contact met ons op!

Schoolactiviteit Bergen op Zoom

Wanneer je een schoolactiviteit in Bergen op Zoom wilt organiseren, helpt Bubbelbal je graag verder. Wij bieden veel verschillende soorten activiteiten die uitstekend hand in hand gaan met de uitvoering van een schoolactiviteit. Zo kan je springkussens en stormbanen huren, een set voor een pot lasergame of de uitzet voor een voetbaltoernooi. De activiteiten kunnen plaats vinden op zelfgekozen locaties. De activiteiten worden vaak buiten uitgevoerd. Wanneer het weer het niet toe laat, verzorgen wij ook graag binnen-activiteiten in Bergen op Zoom. Zo verzorgen wij bijvoorbeeld apenkooi, maar is het ook mogelijk om de opblaasbare bubbelballen binnen te gebruiken. Aan opties dus geen gebrek voor een schoolactiviteit in Bergen op Zoom!

Boek nu activiteiten in Bergen op Zoom bij Bubbelbal

Wanneer er een teamuitje, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of schoolactiviteit op de planning staat, hoef je niet verder te zoeken dan Bubbelbal. Hilarisch, sportief, uitdagend, en spannend, wij verzorgen een perfecte middag met een goede service. Wanneer je voor een activiteit via Bubbelbal kiest, gaat dit gepaard met een professionele service. Wij zullen ervoor zorgen dat de materialen en daarmee dus de activiteit naar de uitgekozen locatie in Bergen op Zoom worden gebracht, en naderhand zullen wij ervoor zorgen dat de materialen weer worden opgehaald. Zo nemen wij dus je grootste zorg uit handen! Wil je graag contact over de mogelijkheden, of heb je andere vragen? Neem gerust contact met ons op! Via 06 – 15 29 55 81 zijn wij makkelijk te bereiken. Je kan er ook voor kiezen om het contactformulier op onze website in te vullen. Wij staan met alle liefde voor je klaar en zullen er samen voor zorgen dat jouw activiteit enorm geslaagd wordt.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646