Sittard

Bubbel voetbal in Sittard en omstreken

In Sittard zijn tal van mogelijkheden om een potje Bubble voetbal te spelen tijdens een vrijgezellenfeest, teamfeest, teamuitje of kinderfeestje! Naast de parken waar dit uitermate goed gespeeld kan worden zijn er ook een aantal sporthallen die dicht bij het centrum liggen. Nadien is het dus simpel om je te verplaatsen voor een hapje en drankje. Evt. kan dit in combinatie met andere activiteiten geregeld worden door ons van BubbelBal. Het voordeel is dat je zelf niet hoeft te zoeken naar een locatie om bubble voetbal plaats te laten vinden. Vele andere gingen je al voor en zijn zeer tevreden over onze manier van werken. In overleg met jullie kunnen wij dit spel zo dicht mogelijk bij jullie verblijfplek organiseren. Heb je zelf een speellocatie dan staan wij hier natuurlijk ook open voor!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bubbel voetbal en andere mogelijkheden

Of je nou bubbel voetbal in Sittard of ergens anders wilt spelen, bij Bubbelbal kan het allemaal. Wij leveren de Bubbleballen namelijk door heel Nederland en België. Wij regelen de speellocatie of jullie zoeken zelf iets wat voor jullie goed te bereiken is. Denk hierbij aan een grasveld bij een groepsaccomodatie, een sportveld, park of sporthal in de buurt. Samen met ons kiezen we wat voor jullie het beste uit komt.

Meer informatie? Klik op de onderstaande linkjes.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Sittard? Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in om meer informatie op te vragen of bel ons voor een mondelinge toelichting.

Mobiel bereikbaar op: 0650844783 of 0615295581.

Locaties in Sittard met vele mogelijkheden

Stadssporthal
Stadswegske 8
Sittard

Sporthal Kleesj
Bradleystraat 25
Sittard

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646