Roermond

Carnaval in Roermond of Bubble voetbal?

Roermond staat natuurlijk al jaren lang bekend om de geweldige carnaval die er jaarlijks plaatsvindt maar er zijn ook veel mogelijkheden om Bubble voetbal te spelen. Ben je aan het zoeken naar een activiteit voor een vrijgezellenfeest, teamuitje of iets voor het hele bedrijf in of rondom Roermond? BubbelBal bied de mogelijkheid om op onze veel gebruikte locatie te spelen of dat jullie zelf een sportveld, park of sporthal zoeken waar het kan plaatsvinden. Voor ieder feest hebben wij de juiste aantallen bubbelballen en/of andere activiteiten. Wil jij Bubbel voetbal in Roermond spelen omdat je daar woont/werkt of je er met je teamuitje een weekend verblijft? Wij kunnen alles van A tot Z regelen.

Waar kan ik bubbel voetbal spelen?

Of je nou bubbel voetbal in Roermond of ergens anders wilt spelen, bij Bubblebal kan het allemaal. Wij leveren de Bubbleballen namelijk door heel Nederland en België. Ieder park, sporthal of sportveld voldoet wel aan de eisen en daarnaast zijn wij in bezit van aggregaten om stroom op te wekken op de plek waar dat nodig is. Zo hoeft de klant niet ver te reizen voor deze hilarische en plezierige activiteit(en).

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Naast BubbelBal ook mogelijk

Klik op de onderstaande linkjes voor meer informatie.

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in Roermond?Vul geheel vrijblijvend het offerte formulier in om meer informatie op te vragen of bel ons voor een mondelinge toelichting. Bereikbaar zijn we op 0650844783 of 0615295581.

Aanbeveling: locaties in Roermond voor Bubbel voetbal of andere activiteiten

Jo Gerris sporthal
Achilleslaan 2A
Roermond

Sporthal Donderberg
Donderbergweg 36
Roermond

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646