Reuver

Bubble voetbal Limburg

Een originele activiteit organiseren voor bijvoorbeeld een teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsuitje? Dan is Bubble voetbal het perfecte spel! Bij dit spel ligt de focus op het maken van plezier met jouw vrienden/collega’s of familieleden. Hierbij gaat het niet zozeer om het presteren maar het plezier staat hoog in het vaandel. Wij maken er samen met jouw een onvergetelijke activeit van!

Bubble voetbal in Reuver en omstreken

Wij leveren de BubbelBallen door heel Nederland en België op een locatie naar keus. Als je zelf een geschikte locatie in Reuver of ergens anders in Limburg in gedachten hebt, zoals bijvoorbeeld een gymzaal, voetbalveld of manege, dan brengen wij de bubbelballen gewoon op die locatie. Heb je nog geen goede locatie in de buurt gevonden? Dan kun je op onze website een aantal geschikte locaties vinden in Nederland en België.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Meer activiteiten bij BubbelBal

Wij kunnen meer spellen dan alleen bubble voetbal leveren. Zo kun je bij ons bijvoorbeeld ook terecht voor:

Contact

Wil je ook graag Bubbel voetbal in Limburg spelen en wil je graag meer weten over de mogelijkheden? Vul dan het contactformulier in op deze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder en kunnen al je vragen beantwoorden!

Locatie in Reuver: 

Sporthal de Schans
Bosdaellaan 1
Reuver

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646