Heerlen

Bubble voetbal Heerlen

In Heerlen is veel te beleven op cultureel gebied en er zijn tal van activiteiten te vinden die voor groepsuitjes, vrijgezellenfeesten, teamuitjes en kinderfeestjes geschikt zijn. Wij van BubbelBal.nl komen naar jullie toe. Onze activiteiten zoals het populaire Bubbel voetbal in Heerlen slaan al vanaf het begin goed aan. De locaties waar wij zijn geweest zijn zeer geschikt voor grotere groepen maar ook voor kleinschalige kinderfeestjes. Wij weten welke hal of park er het beste past bij jullie activiteiten en groep. In heel Nederland en België bezorgen we de bubbelballen inclusief begeleiding. Hierdoor kunnen jullie je focussen op de activiteit en het plezier dat je hierdoor met elkaar beleeft. De plastic bubbleball geeft je een zachte landing en geeft de toeschouwer 100% hilarische beelden!

Een teamuitje in Heerlen?

Je kunt BubbelBal in Heerlen spelen maar je kan er ook voor kiezen om het in een andere plaats te laten plaatsvinden. Wij van BubbelBal.nl zorgen ervoor dat jullie niet ver hoeven te reizen voor een activiteit maar wij het bezorgen op de gewenste locatie. Wij dragen zorg voor de materialen en de bijbehorende begeleiding. Daarnaast kun je zelf een locatie kiezen in overleg met ons of je laat het voor je regelen! Bubbleball kan op gras, kunstgras of in een sporthal plaatsvinden. Een goede ondergrond is belangrijk voor het spel.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Veel gehuurd naast Bubbleball:

Bij BubbelBal.nl kun je ook terecht voor andere originele activiteiten zoals:

Heb je een familiedag of wil je iets organiseren voor meerdere uren dan kunnen wij dit geheel voor je samenstellen. Wij hebben naast bovenstaande activiteiten ook een snelheidsmeter om je schotkracht te meten en een multifunctionele freeplayer. Deze multifunctionele freeplayer kun je uitklappen om vervolgens volleybal, voet-volley, basketbal, korfbal en/of tennis te spelen.

Vraag naar de mogelijkheden

Wil jij bubble voetbal in Heerlen? Vul hiernaast het contactformulier in en wij sturen je binnen 24 uur alle benodigde informatie toe. Bellen kan ook altijd! 0650844783 / 0615295581.

Mooie locatie voor Bubble voetbal?

Sporthal Palemig
Heldevierlaan 10
Heerlen

Van der Valk
Heerlen

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646