Gennep

Bubbelsoccer in Gennep.

Bij deze vrij nieuwe sport gaat het echt om het plezier tijdens het spel. Doordat je in een met lucht gevulde plastic bal zit, kun je alleen je voeten en onderbenen gebruiken om te voetballen. Omdat de plastic bal een soort stootkussen vormt is het erg leuk om tegen de andere spelers aan te botsen! Dit spel zorgt gegarandeerd voor plezier! Wil jij ook graag met een groep Bubble voetbal in Gennep spelen? Dan ben je bij BubbelBal aan het juiste adres. Wij kunnen de bubble ballen op elke gewenste locatie in Nederland of België brengen. Wij regelen het van A-Z bij jullie op locatie of we zoeken een geschikte locatie bij jullie in de buurt. Een aanrader voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, familiefeesten of kinderfeestjes. Zie hieronder ook de combi-deals die we kunnen maken voor jullie groep.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Naast Bubbelvoetbal op zoek naar andere activiteiten?

Bij BubbelBal kun je ook terecht voor andere originele activiteiten zoals:

Ook hebben we de beschikking over snelheidsmeters en een multifunctionele freeplayer (tennis, volleybal, voet-volley mogelijk).

Vraag naar de mogelijkheden

Heb je nog vragen over bubble voetbal in de buurt van Gennep? Neem dan gewoon contact met ons op. Dit kun je doen door zelf telefonisch contact met ons op te nemen of het contactformulier in te vullen op deze website. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen je meer vertellen over de diverse activiteiten.

Een voorbeeld locatie in Gennep:

Optisport – Gennep
Picardie 34
6591 JE Gennep

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646