Veendam

Bubble Voetbal Groningen

Wil jij een sportiefuitje met BubbelBal dan kunnen wij Bubble voetbal verzorgen in Groningen voor zowel een kinderfeestje, teamuitje, vrijgezellenfeest of familiedag. Bubble Voetbal van BubbelBal is zowel geschikt voor kinderen en volwassenen. Wij kunnen BubbelBal zowel verzorgen voor grote als voor kleine groepen. Het minimale aantal is 6 deelnemers voor 1 uur spel. Afhankelijk van de groepsgrootte kunnen wij het langer aanbieden of meer BubbelBallen meenemen. Er worden dan vaak partijen voetbal gespeeld van tussen de 4 en 5 minuten en dan zal je echt even rust nodig hebben om op adem te komen. Het is daarom vaak het leukste om een minimaal aantal van 10-12 deelnemers te hebben, zodat er door gerouleerd kan worden.

Bubble Voetbal in de provincie Groningen

Wij van BubbelBal zijn niet per definitie verbonden aan Veendam, want wij kunnen de ballen overal in Nederland en Belgie afleveren. Als je zelf een geschikt locatie hebt, zoals bijvoorbeeld een gymzaal, een grasveld, een manage, een grote tuin of een weiland dan kunnen wij ook naar jullie toe komen. We hebben dan een minimaal veld nodig van 20x10m en het liefst 30x15m. Mocht je niet zeker weten of de locatie voldoet, neem dan contact met ons en wij helpen je graag verder.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Contact

Wil je Bubble Voetbal of één van de andere activiteiten bij ons beleven? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of  bel ons. Wij helpen je graag verder en kunnen dan al je vragen beantwoorden! Graag tot snel.

Indoor sportcentrum Veendam
Sorghvliethal en Parkstadhal
Jan Salwaplein 1
9641 LN Veendam

Wildervanckhal
Woortmanslaan 1
9648 AA Wildervank

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646