Tynaarlo

Bubble Voetbal Groningen

BubbelBal kan zowel een teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje in geheel Groningen verzorgen. Bubble Voetbal is de spelvorm welke vaak gespeeld wordt in onze BubbelBallen. Naast Bubble Voetbal kunnen wij ook andere spellen aanbieden. Denk daarbij aan Archery Attack, Dart-Voetbal, SportsVillage of een variatie van verschillende gymdocent spellen. De activiteiten welke wij aanbieden zijn niet alleen leuk te spelen, maar zijn ook nog eens leuks om naar te kijken. Wil jij binnenkort BubbelBal spelen in de provincie Groningen dan verzorgen wij dit graag voor jullie. Wij kunnen de BubbelBallen en andere activiteiten op elke gewenste locatie in Groningen en omgeving bezorgen en begeleiden. Ga je een weekend naar Duitsland toe dan komen wij ook naar je toe.

BubbelBal in Groningen en omgeving

Het voordeel van onze diensten en activiteiten is dat wij ze op elke gewenste locatie kunnen brengen. Veel klanten regelen zelf vaak een gymzaal, sporthal, voetbalveld of andere locatie en dan komen wij de activiteiten daar verzorgen. Mocht je nog geen locatie hebben gevonden dan helpen wij je graag met het vinden van de juiste locatie.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Wist je dat?
Al onze activiteiten met elkaar gecombineerd kunnen worden. Veel geboekte combinaties zijn BubbelBal + Archery Attack of Apenkooi en Bubble Voetbal of Bubbel Voetbal + SportsVillage + Dart-Voetbal.

Contact

Wil jij ook graag bubble voetbal in Groningen spelen en/of wil je graag meer weten over onze mogelijkheden? Vul dan het contactformulier hiernaast in of neem teelfonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder en kunnen al je vragen beantwoorden.

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646