Stadskanaal

Bubble Voetbal Groningen

Wil jij een teamuitje, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitje of kinderfeestje in Groningen of omgeving houden dan is Bubble Voetbal een erg populaire activiteit. Bubble Voetbal is erg populair bij zowel kinder als volwassen groepen. Daarnaast hebben we ook de beschikking over Archery Attack, Dart-Voetbal, SportsVillage en andere activiteiten. Al deze activiteit zijn leuk om naar te kijken en vooral heel leuk om te spelen.

BubbelBal in Groningen en omstreken

Wij van BubbelBal kunnen zowel op onze locaties de opdracht verzorgen, maar het kan ook op de locatie van jullie keuze. Bij BubbelBal leveren wij al onze activiteit op de locatie van uw keuze. Mocht dit buiten de provincie Groningen zijn dan is dat ook geen probleem. Geschikte locaties voor onze activiteit zijn een grasveld, veld bij een sportclub, manege of een gymzaal/sporthal.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Overige activiteiten aanbod

Wij kunnen naast Bubble Voetbal ook andere activiteiten aanbieden. Zo kun je o.a. de volgende attracties bij ons huren:

Contact

Mocht je geinteresseerd zijn in Bubble Voetbal van BubbelBal of één van de andere activiteit of een combinatie van activiteiten, laat het ons dan weten. Neem gerust contact op via het contactformulier hiernaast of bel ons! Wij helpen je graag verder en beantwoorden met alle plezier al je vragen!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646