Delfzijl

Bubble Voetbal Delfzijl

Wij van BubbelBal kunnen verschillende uitjes organiseren met onze activiteiten zoals vrijgezellenfeest activiteit, kinderfeestje, teamuitje, sportdag of een origineel bedrijfsuitje. Bubble Voetbal is de meest geboekte activiteiten in ons aanbod. Maar wij bieden ook andere activiteit aan zoals Archery Tag, Dart-Voetbal of een Apenkooi-feestje. Dit bieden wij zowel aan voor kinderen als volwassenen.

Activiteiten in Delfzijl of op locatie

Bij ons maakt het niet uit of je zelf een locatie hebt of onze locatie reserveert. Wij hanteren vaste prijzen zodat jullie zo min mogelijk hoeven te reizen. Wij kunnen dus de activiteit in Delfzijl verzorgen, maar kunnen ook in de omgeving in andere plaatsen de activiteit verzorgen. Geschikt locaties zijn o.a. een voetbalveld, parkje, manage of gewoon de gymzaal bij jullie in de buurt. Mocht je nu buiten Groningen een activiteit willen huren dan kunnen wij ook daar komen. Wij verzorgen onze activiteiten door heel Nederland, Duitsland en België.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Contact

Heb je interesse om één of meerdere activiteiten te spelen laat het ons dan weten. Vul hiernaast geheel vrijblijvend het contactformulier in of bel ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jullie uitje!

Locatie in  Delfzijl

Sporthal de Ringen
Prins Bernhardlaan 1
Delfzijl

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646