archery 2

Zutphen

Vrijgezellenfeest of teamuitje in Zutphen met BubbelBal

Bij ons ben je aan het juiste adres als je zoekt naar een sportieve en hilarische activiteit voor jou vrijgezellenfeest, teamuitje of klassenfeest. Bubbel voetbal behoort dat één van de populairste activiteiten van dit moment. De combinatie van spel en plezier maakt het een 100 % geweldige ervaring. Zeker door de nieuwe activiteiten die er bij zijn gekomen en veelal gecombineerd worden met bubble voetbal. Zie hieronder een aantal activiteiten die je kan toevoegen aan jullie arrangement:

Alles is te combineren. Als wij het volgende weten dan kunnen we alles op maat maken en een exacte prijs doorspelen:

  • Leeftijd
  • Aantal deelnemers
  • Welke locatie (Eigen locatie kiezen is ook mogelijk!)

Bel ons op 0615295581 of 0650844783 voor een directe prijsindicatie.

IMG_2651

INTERESSE ? VRAAG DIRECT EEN OFFERTE AAN

BubbelBal is in Zutphen maar ook in de rest van Nederland of België

Woon je in Zutphen of ben je hier bijv. met je vriendengroep naar toe gekomen voor een weekendje, dan kunnen wij bij onderstaande locaties terecht met onze activiteiten. Wil je ergens anders in Nederland een activiteit laten plaatsvinden? Dan kan dat ook! WIj zorgen ervoor dat de activiteit en de locatie voor jullie schikt.

Contact

Bubble voetbal in Zutphen of ergens elders in het land? Vraag een offerte formulier in of bel 0650844783 / 0615295581.

Speellocatie Zutphen

Je kunt dus je eigen locatie kiezen maar wij hebben goede connecties met onderstaande sporthallen om de activiteiten voor jullie hier te laten plaatsvinden. Heb je zelf een locatie gevonden, laat het ons weten! Het kan zowel binnen als buiten plaatsvinden dus afhankelijk van het weer kunnen we die keuze maken!

De Hanzehal
Fanny Blankerskoen weg 2
Zutphen

Sportzaal de Mene
Markrolle 1
Zutphen