Uitjes in Zieuwent

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Zieuwent of omgeving? Bubbelbal helpt jou graag verder! Wij hebben de meest hilarische activiteiten voor jouw vrienden, familie of collega’s. Bubbelbal bezorgt de activiteiten in Zieuwent, begeleidt de activiteiten wanneer je daar om vraagt en haalt vervolgens alles weer op. Of jij nu op zoek bent naar hilarische, onvermoeibare of spannende activiteiten: Bubbelbal heeft het allemaal! Wij nemen jou het werk uit handen, waardoor jij kan gaan genieten. Ben jij benieuwd welke activiteiten in Zieuwent wij aanbieden? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Zieuwent

Bubbelbal heeft voor jouw bedrijfsuitje in Zieuwent verschillende leuke activiteiten! Wat te denken van onze Bubbelballen? Met de Bubbelballen kruip jij in een grote luchtbal en speel je vervolgens een potje voetbal. Beuk je tegenstanders omver en scoor de meeste doelpunten! Een ideale activiteit om die vervelende collega eens goed terug te pakken. Naast een potje voetbal zijn er ook andere spelvormen mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een echte koprolwedstrijd of aan een spelletje Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Allen zorgen ze voor veel hilariteit en lachende gezichten achteraf. Hierdoor is het huren van onze Bubbelballen perfect voor een bedrijfsuitje in Zieuwent!

Vrijgezellenfeest Zieuwent

Gaat er binnenkort iemand trouwen? Tijd voor een vrijgezellenfeest! Bubbelbal heeft verschillende activiteiten in Zieuwent die hier goed op aansluiten. Wanneer jij er even uit wil, maar toch de gezelligheid wil behouden, is het huren van onze e-choppers een top idee! De e-choppers van Bubbelbal kunnen 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Scheur over de wegen en langs de mooiste plekken in en rondom Zieuwent. Bubbelbal bezorgt de e-choppers op jouw aangegeven locatie en haalt ze vervolgens ook weer op. Het enige waar jij voor moet zorgen, is een geldig scooter- of autorijbewijs van iedere bestuurder. Wil jij een gezellige dag dat geen enkele inspanning vergt? Dan is het huren van onze e-choppers één van de leukste activiteiten in Zieuwent voor jouw vrijgezellenfeest.

Teamuitje Zieuwent

Ook voor het organiseren van een teamuitje in Zieuwent helpt Bubbelbal jou graag verder. Wij hebben verschillende activiteiten die aan jouw wensen voldoen. Ben jij op zoek naar sportieve activiteiten in Zieuwent? Denk dan eens aan onze Bubbelballen! Beschermd door een grote luchtbal strijd jij tegen jouw tegenstander. Scoor de meeste doelpunten en win de wedstrijd. Maar pas op dat je niet omver wordt gelopen door één van je tegenstanders! Daarnaast kun je ook een potje Chinese Muur (schipper mag ik overvaren) of een heuse koprolwedstrijd houden. Wil jij een combinatie van trefbal, paintball en boogschieten spelen? Dan is onze Archery Attack geschikt voor jou. Gewapend met pijl en boog probeer jij iedere tegenstander zo snel mogelijk af te schieten. Wees gerust, door het rubberen uiteinde van de pijl zal dit geen pijn doen. Door de obstakels in het speelveld ontstaat er een spannend en boeiend gevecht! Het huren van de Bubbelballen en Archery Attack is zeer geschikt voor een sportief, gezellig teamuitje in Zieuwent!

Schoolactiviteit Zieuwent

Tot slot heeft Bubbelbal ook veel activiteiten in Zieuwent geschikt voor scholen. Wij verhuren de leukste stormbanen en springkussens, die gemakkelijk op een speelveld te zetten zijn. Ben jij op zoek naar een unieke activiteit in Zieuwent voor jouw school? Dan hebben wij onze professionele lasergame set die aan deze eisen voldoet. Wij bouwen de aula, sporthal of het sportveld om tot een waar lasergame paradijs. Met de obstakels, onze rookmachines en laserlichten hebben de kinderen de tijd van hun leven. Het huren van onze professionele lasergame set is daarom één van de leukste activiteiten in Zieuwent voor jouw school!

Boek jouw activiteiten in Zieuwent nu bij Bubbelbal

Ben jij op zoek naar de leukste activiteiten in Zieuwent en omgeving? Activiteiten die geschikt zijn voor jouw collega’s, vrienden of familie? Bubbelbal helpt jou graag verder! Wij hebben de meest hilarische, spannende, sportieve en onvermoeibare activiteiten voor jou in het assortiment. Daarnaast bezorgt Bubbelbal de activiteiten op locatie, begeleiden de activiteit indien nodig en ruimen daarna alles weer netjes op. Dát is de service van Bubbelbal! Heb jij nog vragen of ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met ons! Wij zijn te bereiken via 06 – 15 29 55 81 of via het online contactformulier op onze website. Samen doen we er alles om jouw activiteiten in Zieuwent tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646