Winterswijk

Op zoek naar een toffe activiteit voor een bedrijfsuitje, schoolfeest, teamuitje of vrijgezellenfeest? BubbelBal heeft de activiteiten die jullie programma op kunnen vullen. Hilarische en spectaculair zijn de activiteiten die wij aanbieden om jouw feest de juiste wending te geven! Altijd al eens willen beuken tegen je vrienden/vriendinnen in een potje bubbel voetbal of liever gericht schieten met ArcheryTag? Alles kan!
Wij hebben een aantal vaste locaties waar jullie gebruik van zouden kunnen maken zoals sporthal Spoorzone en bij het twee bruggen vakantiepark is ruimte genoeg voor deze activiteiten. Deze locaties zijn geschikt omdat er nadien gebruik gemaakt kan worden van douches en er evt. een hapje gegeten kan worden. Welke activiteiten er allemaal mogelijk zijn zal ik hieronder noteren. Klik op de linkjes voor meer informatie:

Alles is te combineren. Als wij het volgende weten dan kunnen we alles op maat maken en een exacte prijs doorspelen:

  • Leeftijd
  • Aantal deelnemers
  • Welke locatie (Eigen locatie kiezen is ook mogelijk!)

Bel ons op 0615295581 of 0650844783 voor een directe prijsindicatie.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bubble voetbal in Winterswijk maar ook in de rest van Nederland of België

Bij BubbelBal.nl kiezen wij ervoor om alles aan te bieden met begeleiding en het de klanten makkelijk te maken door naar jullie toe te komen. Hierdoor hoeven jullie niet ver te reizen en wordt het spel op de juiste manier gespeeld. Daarbij staat veiligheid voorop en een heldere uitleg! Hebben jullie interesse in één of meerdere activiteiten maar heb je een eigen locatie of wil je ergens anders in het land het laten plaatsvinden, dan kan dat ook! Wij zoeken naar een geschikte plek samen met jullie.

E-chopper huren in Winterswijk

Naast bubbelbal kun je bij ons ook een e-chopper huren in Winterswijk. Wil jij een ontzettend leuke activiteit huren welke geen energie kost? Race met de e-chopper over wegen en zandpaden rond Winterswijk zonder geluid te maken. De e-choppers zijn elektrisch aangedreven, waardoor geluid verleden tijd is. Hierdoor kun jij met jouw collega’s, vrienden of familie gezellig blijven ouwehoeren tijdens het rijden!

E-chopper huren in Winterswijk kan eenvoudig bij Bubbelbal. Onze e-choppers hebben een maximale snelheid van 25 km/h met een actieradius van 40 á 50 kilometer. Voor het rijden op de e-choppers dien je wel een geldig scooter- of autorijbewijs te hebben. Het huren van een e-chopper in Winterswijk biedt gegarandeerd hilariteit en mooie verhalen achteraf!

Contact

Bubble voetbal in Winterswijk of ergens elders in het land? Vraag een offerte aan via het formulier hiernaast of bel 0650844783 / 0615295581.

Adressen van de locaties in Winterswijk

Vakantiepark de Twee Bruggen
Meenkmolenweg 13
Winterswijk

Sporthal Spoorzone
Parallelweg 9
Winterswijk

Vakantiepark Sevink Molen
Meddoseweg 40
Winterswijk

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646