Activiteiten Putten

Ben jij aangewezen om de leukste activiteiten in Putten te organiseren? Bijvoorbeeld een bedrijfsuitje, teamuitje, vrijgezellenfeest of schoolactiviteit? Dan helpt Bubbelbal jou graag verder! Wij zorgen ervoor dat de activiteiten in Putten op locatie worden geleverd en daarna ook weer worden opgehaald. Jij hoeft verder niets voor te regelen. Onze verschillende activiteiten leiden tot veel gezelligheid, hilariteit en prachtige verhalen achteraf. Of het nu om onvermoeibare, spannende, sportieve of hilarische activiteiten gaat: Bubbelbal heeft het allemaal! Ben jij benieuwd welke activiteiten in Putten jij kunt organiseren? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Putten

Moet jij dit jaar het bedrijfsuitje organiseren en ben je op zoek naar activiteiten in Putten die daarvoor geschikt zijn? Zoek dan niet verder! Bubbelbal heeft hilarische activiteiten te huur, waaronder onze befaamde Bubbelballen. Met de Bubbelballen speel jij een potje Bubbelvoetbal tegen het andere team. Omringt door een grote, doorzichtige bal probeer jij tegenstanders omver te beuken en te scoren. Het team dat de meeste doelpunten maakt, wint! Dit bedrijfsuitje is ideaal om eindelijk jouw vervelende baas of collega’s terug te pakken. Naast een potje Bubbelvoetbal kunnen er ook andere spelvormen met de Bubbelballen gespeeld worden. Denk aan een koprolwedstrijd of Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Hilariteit gegarandeerd! Het huren van de Bubbelballen is één van de leukste activiteiten in Putten!

Teamuitje Putten

Ook voor het organiseren van activiteiten in Putten voor een teamuitje kan Bubbelbal jou helpen! Onze Bubbelballen zijn hier erg geschikt voor. Met de Bubbelballen beuk jij jouw teamgenoten omver op zoek naar het maken van een doelpunt. Pijn zal het niet doen, want de Bubbelballen beschermen jou goed genoeg. Naast het huren van Bubbelballen kun je de activiteit ook combineren met onze Archery Attack activiteit. Hierin ga je de sportieve strijd aan met elkaar en ben je bewapend met pijl en boog. Schuil achter de obstakels en schiet alle tegenstanders af. Blijf jij als laatste over? Dan ben jij de winnaar! Deze sportieve activiteiten in Putten zorgen voor veel lol tijdens jouw teamuitje.

Vrijgezellenfeest Putten

Gaat jouw vriend of vriendin binnenkort trouwen? Dan is het tijd voor een vrijgezellenfeest. Wij hebben verschillende activiteiten in Putten die hier erg geschikt voor zijn. Wat denk je bijvoorbeeld van het huren van een e-chopper? Met dit voertuig scheur jij langs de mooiste plekken in Putten en omgeving. De e-choppers gaan 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Doordat ze elektrisch zijn, maken ze geen geluid en kun jij lekker blijven ouwehoeren. Wij zorgen ervoor dat de e-choppers op locatie staan en halen ze na die tijd ook weer op. Het enige waar jij voor moet zorgen is een geldig scooter- of autorijbewijs van iedere bestuurder. Niet voor niets is het huren van e-choppers één van de leukste activiteiten in Putten voor een vrijgezellendag. Ga op avontuur met de e-choppers van Bubbelbal!

Schoolactiviteit Putten

Bubbelbal helpt jou ook graag met het organiseren van activiteiten in Putten specifiek voor op scholen. Een populaire activiteit is onze professionele lasergame set. De lasergame guns brengen wij met een minimale afname van 10 stuks en een maximum van 40 stuks naar jouw school. Samen toveren we de aula, sporthal of het sportveld op tot een waar lasergame paradijs. Dit doen wij door allerlei (bestaande) obstakels toe te voegen en het gebruiken van rookmachines en echte lasers. Dit zorgt voor nog meer spanning en sensatie. Onze professionele lasergame set is één van de populairste activiteiten in Putten die wij organiseren voor scholen.

Boek jouw activiteiten in Putten nu bij Bubbelbal

Wil jij activiteiten in Putten organiseren en ben je benieuwd naar alle mogelijkheden die Bubbelbal biedt? Dan helpen we jou graag verder! Wij hebben verschillende activiteiten voor jong en oud die zorgen voor hilariteit, lachende gezichten en een hoop leuke verhalen achteraf. Kijk op onze website voor het totale aanbod. Wij zorgen ervoor dat de activiteit geleverd, indien nodig begeleid, en later weer opgehaald wordt. Dát is de service van Bubbelbal! Heb jij nog vragen of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via 06 – 15 29 55 81 of via ons contactformulier op de website. Wij helpen je graag verder op jouw activiteiten in Putten tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646