Activiteiten Nijmegen

Ben jij aan de beurt om de leukste activiteiten in Nijmegen te organiseren? Zoals een uitje in Nijmegen voor jouw vrienden, familie of collega’s? Dan helpt Bubbel jou daar graag mee verder! Wij verhuren verschillende hilarische activiteiten, die leiden tot gezelligheid, lol en mooie verhalen achteraf. Wij zorgen ervoor dat de activiteiten in Nijmegen op locatie geleverd en vervolgens ook weer opgehaald worden. Jij hebt daar geen werk meer aan. Bubbelbal heeft spannende, hilarische en onvermoeibare activiteiten te huur, waardoor er altijd een geschikte activiteit voor jou bij zit. Ben jij benieuwd wat voor activiteiten jij kunt huren in Nijmegen? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Nijmegen

Voor de leukste activiteiten in Nijmegen voor een bedrijfsuitje ben je bij Bubbelbal aan het goede adres! Zo hebben wij onze bekende Bubbelballen te huur. Met de Bubbelballen speel jij een hilarisch potje Bubbelvoetbal. Je speelt in twee teams tegen elkaar, beschermd door een grote doorzichtige luchtbal. Het team dat de meeste doelpunten scoort wint, maar pas op dat je niet omver gebeukt wordt! Een potje Bubbelvoetbal is ook ideaal om jouw vervelende collega’s eens goed terug te pakken! Naast Bubbelvoetbal zijn er ook nog andere spelvormen met de Bubbelbal te spelen, zoals een koprolwedstrijd of Chinese Muur (schipper mag ik overvaren). Het huren van de Bubbelballen is een hilarische activiteit in Nijmegen dat erg geschikt is voor een bedrijfsuitje.

Nijmegen teamuitje

Ben jij aan de beurt om dit jaar het teamuitje in Nijmegen te organiseren? Dan heeft Bubbelbal sportieve en leuke activiteiten in Nijmegen die gehuurd kunnen worden. Wat te denken van een spannend potje Archery Attack? Gewapend met pijl en boog strijd je in twee teams tegen elkaar. In een speelveld vol met obstakels probeer jij de tegenstander af te schieten, totdat er uiteindelijk een winnaar overblijft. Deze activiteit is ook uitstekend te combineren met onze Bubbelballen. Beuk jouw teamgenoten zo hard mogelijk omver en scoor de meeste doelpunten! Wie wordt de koning van de Bubbelbal? De sportieve activiteiten in Nijmegen van Bubbelbal zorgen gegarandeerd voor veel lol!

Vrijgezellenfeest Nijmegen

Gaat een goede vriend of vriendin binnenkort trouwen? Dan staat er een vrijgezellenfeest in Nijmegen voor de deur! Een activiteit waar gezelligheid voorop staat en dat niet te veel inspanning moet kosten. Het huren van onze e-choppers lenen zich daar perfect voor. De e-choppers zijn elektrisch en maken daardoor geen geluid. Hierdoor kun jij heerlijk ouwehoeren en langs de mooiste plekken in Nijmegen rijden. De e-choppers gaan 25 km/h en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Bubbelbal zorgt ervoor dat de e-choppers op locatie worden geleverd en ook weer worden opgehaald. Het enige waar jij voor moet zorgen is een geldig scooter- of autorijbewijs van alle bestuurders. Het huren van onze e-choppers is één van de leukste activiteiten in Nijmegen voor een vrijgezellenfeest in Nijmegen!

Schoolactiviteit Nijmegen

Ook heeft Bubbelbal activiteiten in Nijmegen die geschikt zijn voor scholen. Wat te denken van onze professionele lasergame set? Deze zijn ontzettend populair en altijd leuk voor kinderen! Wij brengen de guns met een minimale afname van 10 stuks en een maximum van 40 stuks naar jouw school en bouwen de aula, sporthal of het sportveld om tot een echt lasergame paradijs! Daarbij gebruiken we bestaande obstakels en kunnen we daarvoor ook de Bubbelballen meenemen. Om de ervaring helemaal spannend te maken, nemen we ook laserlichten en rookmachines mee! Met de professionele lasergame set van Bubbelbal ben jij gegarandeerd van sensatie, spanning en onvergetelijke verhalen. Wij vinden het niet gek dat deze schoolactiviteit één van de populairste activiteiten in Nijmegen voor scholen is.

Boek jouw activiteiten in Nijmegen bij Bubbelbal

Wil jij activiteiten in Nijmegen organiseren en ben jij benieuwd naar onze mogelijkheden? Wij helpen je graag verder! Bubbelbal biedt diverse activiteiten in Nijmegen aan voor jong en oud, wat gegarandeerd leidt tot hilariteit, lachende gezichten en een hoop leuke verhalen achteraf! Wij brengen de activiteiten in Nijmegen op locatie, begeleiden de activiteit wanneer dit nodig is en nemen vervolgens alles weer mee terug. Heb jij nog vragen? Neem dan gerust contact op met onze vriendelijke medewerkers via 06 – 15 29 55 81 of via het contactformulier op onze website. Wij helpen je graag verder om jouw activiteiten in Nijmegen tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646