Lochem

Bubbel voetbal in Lochem

In Lochem bij de Beemd hebben we de mogelijkheid om Bubble voetbal aan te bieden in een groot sportcentrum waar we gebruik kunnen maken van de sportzaal. Aanvankelijk is het mogelijk om te eten en drinken na een partij BubbelBal. Naast het populaire spel, Bubbel-voetbal is het ook mogelijk om diverse andere spelvormen te doen zoals een koprol estafette en last-man standing. Voor ieder wat wils!

Bubble voetbal in Lochem of in de rest van Nederland of België

Wij van BubbelBal.nl, vinden het van belang om naar de klant toe te komen. Hierdoor hoef je zelf niet ver te reizen maar wij komen naar jullie toe! Op onze website vind je in Nederland en België een aantal geschikte locaties. Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een sportveld, park, of weiland? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Hoe werkt het spel?

Bubbelbal is een hilarisch en uniek spel, waarbij je in een grote plastic bal stapt. Deze bal is gevuld met lucht, waardoor het als het ware een stootkussen vormt. Als je een potje voetbal speelt kun je dus alleen je voeten gebruiken en tegen andere spelers aan ‘bumpen’. Gelukkig hoef je niet bang voor botsingen te zijn. Door de luchtbal maak je een zachte landing waardoor je zonder zorgen tegen je tegenspelers aan kunt bumpen. Het is uiteraard ook mogelijk om een ander spel dan voetbal te spelen. Juist de mogelijkheden voor afwisseling zorgen ervoor dat het keer op keer leuk blijft om te doen.

De service van BubbelBal

De BubbelBallen worden op de gewenste locatie gebracht en zorgen wij van BubbelBal.nl voor begeleiding bij de activiteit. Wil je graag wat meer sfeer rondom de activiteit? Wij kunnen ook zorgen voor muziek op locatie door middel van een muziekbox.

Wil jij samen met je vrienden, familieleden of collega’s graag bubble voetbal in Lochem spelen? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website of neem direct contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubble voetbal.

De locatie in Lochem

De Beemd Sport en Recreatiecentrum
Zutphenseweg 110
7241 SG Lochem

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646