Lichtenvoorde

Bubbel voetbal Lichtenvoorde

In Lichtenvoorde zijn verschillende mooie plekken waar bubbel voetbal gespeeld kan worden. Denk hierbij aan het Wentholtpark of de Hamalandhal. Deze locaties zijn perfect voor vrijgezellenfeesten, bedrijfsuitjes, kinderfeestjes of schoolklassen. Het is hilarisch om te zien dat je vrienden/vriendinnen rollend door de zaal of over het veld gaan. Wil je ergens anders bubbel voetbal spelen dan in Lichtenvoorde? Dat kan. Wij van BubbelBal bezorgen de bubbelballen incl. begeleiding op plekken in heel Nederland en België.

Combi-deals bij BubbelBal

Koen en Mart zijn de oprichters van BubbelBal en hebben beide een hart voor sport en bewegen. Zij vinden het beide erg belangrijk dat mensen niet alleen plezier hebben tijdens een activiteit, maar ook wanneer ze aandachtig toeschouwer zijn. Volgens hen is BubbelBal daarom dé beste combinatie van sport, spel en plezier!

Daarbij zoeken we naar perfectie om de klant te laten genieten van onze activiteiten maar daarnaast krijg je ook ’trek’ van deze activiteiten. Hierdoor zijn we in Lichtenvoorde een samenwerking aangegaan met Achterhoek Steak House Beef ’n Bone waar je kan genieten van heerlijke vlees, vis- en groentegerechten en uiteraard de nodige drankjes! Vraag ons naar de mogelijkheden of klik op de link voor meer info omtrent mogelijkheden en prijzen.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteiten naast Bubbel voetbal

E-chopper huren in Lichtenvoorde

Wil jij genieten van een onvermoeibare activiteit, dat wel ontzettend leuk is? Huur een e-chopper bij Bubbelbal. Met onze e-choppers cross jij over wegen en gras- en zandpaden zonder geluid te maken. De e-choppers van Bubbelbal zijn elektrisch aangedreven, waardoor jij gezellig kan blijven ouwehoeren met vrienden, collega’s of familie. Het huren van een e-chopper in Winterswijk biedt gegarandeerd fun, hilariteit en mooie verhalen achteraf!

Het is ook mogelijk onze e-chopper te huren in Groenlo of Aalten. De e-choppers hebben een maximale snelheid van 25 km/h en een actieradius van 40 á 50 kilometer. Voor het rijden van onze e-chopper heb je wel een geldig scooter- of autorijbewijs nodig. Het huren van de e-chopper in Aalten of rijden op een e-chopper in Groenlo levert één en al hilariteit op!

Vraag naar de vele mogelijkheden!

Wil je meer weten over bubbel voetbal in Lichtenvoorde? Of heb je een of meerdere vragen? Schroom niet en neem contact met ons op! Je kunt Koen bereiken op het nummer 06 – 15 29 55 81 en Mart op het nummer 06 – 50 84 47 83. Wij helpen je graag met alle vragen.

Indoor en outdoor locatie voor bubble voetbal in Lichtenvoorde

Hamalandhal
Van de meer de walcherenstraat 3
Lichtenvoorde

Wentholtpark Lichtenvoorde

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646