Uitje Geldermalsen

Ben jij aan de beurt om een uitje in Geldermalsen te organiseren voor jouw familie, vrienden of collega’s? Bubbelbal helpt je daar graag bij! Wij bieden namelijk diverse activiteiten aan die zorgen voor lachende gezichten, veel lol en mooie verhalen achteraf. Of het nu een sportieve activiteit, spannende activiteit of onvermoeibare activiteit is: Bubbelbal heeft het allemaal! Wij nemen jou het werk uit handen. De activiteiten worden door ons geleverd én weer opgehaald, op de plek van bestemming die jij voor ogen hebt. Ben jij benieuwd wat voor activiteiten wij kunnen organiseren? Lees dan snel verder!

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Bedrijfsuitje Geldermalsen

Wil jij een bedrijfsuitje in Geldermalsen organiseren? Bubbelbal zorgt voor toffe activiteiten! Wat denk je bijvoorbeeld van het huren van e-choppers? Deze elektrische voertuigen bereiken een snelheid van 25 km/h. Met deze onvermoeibare activiteit rijd jij op de mooiste wegen en langs de leukste plekken. Met dit bedrijfsuitje in Geldermalsen kun jij genieten van de natuur en het geouwehoer met collega’s. De e-choppers maken namelijk geen geluid en hebben een actieradius van ongeveer 50 kilometer. Wij zorgen dat de e-choppers op jouw locatie gebracht en opgehaald worden. Het enige waar jij voor moet zorgen is een geldig scooter- of autorijbewijs van alle bestuurders. Het huren van e-choppers is het perfecte bedrijfsuitje in Geldermalsen waar gezelligheid en hilariteit voorop staan.

Vrijgezellenfeest Geldermalsen

Jouw vriend of vriendin gaat binnenkort trouwen, dus moet jij een vrijgezellenfeest in Geldermalsen organiseren. Een vrijgezellendag staat bekend om de gekkigheid, hilariteit en gezelligheid. Laat Bubbelbal nu precies activiteiten hebben die hierop aansluiten! Wat dacht je van een sportief uitje Archery Attack? Ga de strijd aan met de vrijgezel en schiet hem af met pijl en boog! Of huur de Bubbelballen van Bubbelbal. Speel een hilarisch potje Bubbelvoetbal en kijk wie de meeste punten haalt! Voor het vrijgezellenfeest in Geldermalsen kunnen we ook andere spelvormen spelen, zoals de Chinese Muur (schipper mag ik overvaren) of gaan we met z’n allen op de vrijgezel af. De keuze is aan jou! Voor het Geldermalsen vrijgezellenfeest staat het huren van Archery Attack of de Bubbelballen gegarandeerd voor een hilarische dag.

Teamuitje Geldermalsen

Ook bij het organiseren van een teamuitje in Geldermalsen helpt Bubbelbal jou graag. Zo hebben wij de Bubbelballen, waarmee twee teams tegen elkaar strijden in een enorme luchtbal. Wie haalt de meeste punten en wie wordt het eerst omver gelopen? Naast het voetbalspel kunnen we ook andere spelvormen spelen op het teamuitje in Geldermalsen, zoals een echte koprolwedstrijd! Heb jij na het Bubbelvoetbal nog energie over? Dan heeft Bubbelbal ontzettend leuke springkussens te huur. Groot of klein, Bubbelbal heeft voor ieder wat wils. En wie zegt dat springkussens alleen leuk voor kleine kinderen zijn? Het organiseren van een teamuitje in Geldermalsen met Bubbelbal is altijd een geslaagd feest!

Schoolactiviteit Geldermalsen

Bubbelbal heeft ook voor jouw schoolactiviteit in Geldermalsen de leukste activiteiten te huur. Zo doet onze professionele lasergame set het altijd goed op scholen. Wij komen de sets brengen en bieden de laserguns aan vanaf een afname van 10 stuks tot een maximum van 40 stuks. Het lasergamen kan gespeeld worden in de aula, sporthal of sportveld. Wij zorgen voor leuke obstakels, zoals onze Bubbelballen, en lasers en rookmachines. Iedereen wil meespelen met deze spannende schoolactiviteit in Geldermalsen! Het lasergamen zorgt voor spanning, sensatie en mooie verhalen achteraf!

Boek jouw uitje in Geldermalsen nu bij Bubbelbal

Wil jij één of meerdere activiteiten huren voor jouw uitje in Geldermalsen? Bubbelbal helpt jou graag verder! Wij bezorgen alle activiteiten op locatie in Geldermalsen, begeleiden de activiteit waar nodig en halen daarna alles weer op. Dát is de service van Bubbelbal! Huur nu de Bubbelballen, Archery Attack, professionele lasergameset of e-choppers bij Bubbelbal! Kijk voor nog meer keuze uit activiteiten op onze website. Heb jij nog vragen of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Neem dan gerust contact op via 06 – 15 29 55 81 of via ons contactformulier op de website. Wij helpen jou graag verder om jullie uitje in Geldermalsen tot een succes te maken!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646