Apeldoorn

BubbelBal verzorgt activiteiten op locatie!

Onderstaande activiteiten zijn uitermate geschikt voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest in Apeldoorn. De activiteiten kunnen wij op locatie brengen/verzorgen Je kunt genieten met je vrienden/collega’s of familieleden van bubbel voetbal of kies onze overige activiteiten die we hieronder hebben vermeld:

BubbelBal komt in Apeldoorn maar ook in de rest van Nederland of België

Wij van BubbelBal, vinden het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan onze activiteiten zoals BubbelBal. Daarom bezorgen we de bubbelballen en onze andere activiteiten niet alleen in Apeldoorn, maar door heel Nederland en België! Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld, voetbalclub, een park, of weiland? Dan is dit uiteraard mogelijk of wij zoeken een geschikte locatie voor jullie groep.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

De service van BubbelBal

Onze activiteiten zijn zowel met als zonder begeleider mogelijk. Bij grotere groepen, bedrijfsevents begeleiden we de activiteiten vaak maar we kunnen ook de gebruiksaanwijzing toesturen zodat je het zelf allemaal kan regelen.. Wij zorgen dat we het langs brengen dus je hoeft het niet eens zelf op te halen. Huur je onze E-Choppers dan blijven wij met 1 of 2 begeleiders aanwezig om eventuele problemen te verhelpen.

Contact

Wil jij samen met je vrienden, familieleden of collega’s graag bubble voetbal in Apeldoorn spelen? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website of neem direct contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubble voetbal.

Indoor en outdoor locaties in Apeldoorn geschikt voor BubbelBal

Sporthal Mheenpark
Zilverschoon 112
Apeldoorn

Sporthal Zuiderpark
1e wormenseweg 213
Apeldoorn

Stadspark Berg & Bos
Oranjepark

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646