Apeldoorn

BubbelBal of Bubbel voetbal in Apeldoorn

Zoek je naar een geschikte activiteit voor een teamuitje, vrijgezellenfeest of bedrijfsfeest in Apeldoorn? Dan hebben wij wellicht een aantal leuk activiteiten voor jullie. Je kunt genieten met je vrienden/collega’s of familieleden van bubbel voetbal of kies onze overige activiteiten/objecten die we hieronder hebben vermeld:

Bubble voetbal in Apeldoorn of in de rest van Nederland of België

Wij van BubbelBal, vinden het belangrijk dat iedereen plezier kan beleven aan bubble voetbal. Daarom bezorgen we de bubbelballen niet alleen in Apeldoorn, maar door heel Nederland en België! Heb je zelf al een locatie in gedachten, zoals bijvoorbeeld een manege, park, of weiland? Dan is dit uiteraard mogelijk of wij zoeken een geschikte locatie voor jullie groep.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

De service van BubbelBal

BubbelBal zorgt er altijd voor dat er een begeleider aanwezig is, wat wel zo prettig is als je het spel voor het eerst speelt. Wil je graag wat meer sfeer rondom de activiteit? Dan kunnen wij ook een muziekbox voor je meenemen. Heb je het vaker gespeeld of ken je de speelwijze dan sturen wij een gebruikaanwijzing en kun je het zelf spelen. Wij zorgen dat we het langsbrengen dus je hoeft het niet eens zelf op te halen.

Contact

Wil jij samen met je vrienden, familieleden of collega’s graag bubble voetbal in Apeldoorn spelen? Dat kan! Vraag eenvoudig een offerte aan via deze website of neem direct contact met ons op. Wij vertellen je graag meer over de mogelijkheden van bubble voetbal.

Indoor en outdoor locaties in Apeldoorn geschikt voor BubbelBal

Sporthal Mheenpark
Zilverschoon 112
Apeldoorn

Sporthal Zuiderpark
1e wormenseweg 213
Apeldoorn

Stadspark Berg & Bos
Oranjepark

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646