Sneek

Activiteiten Sneek

Sneek is natuurlijk bekend om de Sneekweek of de Elfstedentocht maar wij van BubbelBal organiseren ook verschillende activiteiten in Sneek zoals teamuitjes, vrijgezellenfeest of een kinderfeestje. Wij bieden dus zowel activiteiten aan voor kinderen als voor volwassenen. Naast Bubbel Voetbal kunnen wij ook andere spellen aanbieden zoals een Chinese Muur of een koprol estafette. Daarnaast hebben wij ook andere activiteiten welke wij kunnen verzorgen. Wij kunnen zowel op door jouw gekozen locatie komen als een locatie die wij uitzoeken.

BubbelBal op locatie in Sneek en omgeving

Wil je BubbelBal in Friesland ervaren dan kunnen wij dit in Sneek organiseren. Wij kunnen natuurlijk ook naar jouw toe komen op die manier heb je geen omkijken naar het ophalen, terugbrengen en begeleiden van de activiteit. Wij willen dat alle deelnemers zich volledig op de activiteiten kunnen richten, daarom sturen wij bij al onze activiteiten begeleiding mee. Mocht je de activiteit nu niet in Sneek willen laten plaats vinden dan kunnen wij onze activiteit in geheel Nederland, Belgë en Duitsland bezorgen en begeleiden.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Contact

Heb je interesse om één of meerdere activiteiten te spelen laat het ons dan weten. Vul hiernaast geheel vrijblijvend het contactformulier in of bel ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jullie uitje!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646