Lemmer

BubbelBal in Lemmer

Moet jij binnenkort een vrijgezellenfeest, teamuitje of kinderfeestje organiseren in Friesland? Wij van BubbelBal hebben dan verschillende spellen zoals Archery Attack, SportsVillage of Dart-Voetbal. BubbelBal is één van onze meest geboekte activiteit, waarbij je in een met lucht gevulde bal kunt voetballen. Daarnaast bieden wij ook andere spelvormen aan in deze ballen zoals Chinese Muur of een koprol wedstrijd. Nadat onze begeleider jullie heeft ontvangen volgt een uitgebreide uitleg met alle ins en outs over de spellen. Vervolgens wordt door onze begeleider een teamindeling gemaakt en kan de strijd los barsten. Ga jij met team voor het verzorgde voetbal of gooi je meteen de beuk erin? BubbelBal is niet alleen heel leuk om te spelen, maar ook hilarisch maar naar te kijken. Neem dus je camera mee!

BubbelBal komt naar jouw toe

Mocht je BubbelBal niet in Lemmer willen spelen dan kunnen wij ook op jouw locatie komen. Wij van BubbelBal leveren ballen in geheel Nederland, België en Duitsland. Op die manier hebben jullie geen omkijken naar het ophalen, wegbrengen en het organiseren van de activiteit. Wij komen namelijk al onze activiteiten begeleiden. Afhankelijk van de groepsgrootte komen wij met één of twee begeleiders naar jullie toe. Wil jij niet alleen BubbelBallen huren, maar ook andere activiteiten ervaren dan kan dat uiteraard ook.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteit aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Contact

Heb je interesse om één of meerdere activiteiten te spelen laat het ons dan weten. Vul hiernaast geheel vrijblijvend het contactformulier in of bel ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jullie uitje!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646