Joure – BubbelBal Friesland

Activiteiten BubbelBal Friesland

BubbelBal kan in geheel Friesland Bubble Voetbal, Archery Tag aanbieden als je een teamuitje, vrijgezellendag, bedrijfsuitje, vriendenweekend of een kinderfeestje moet organiseren. Wij kunnen op een door ons gekozen locatie de activiteiten verzorgen, maar je kan er ook voor kiezen dat wij op jouw locatie komen. Bij Bubble Voetbal heb je een met lucht gevulde bal om je heen, welke als stootkussen dient. Indien je omver geduwd wordt vangt de BubbelBal de klap op en is het ongevaarlijk om te vallen.

Wat kan je van ons verwachten?

Wij komen de activiteit(en) altijd op locatie verzorgen. Na ontvangst van onze begeleider volgt een uitgebreide instructie over de gehuurde activiteit(en). Op die manier weten alle deelnemers alle ins en outs en kan iedereen de strijd met elkaar aangaan. Ga je bij het Bubble Voetbal voor het verzorgde voetbal of gooien jij en je teamgenoten de beuk erin? Onze begeleider maakt de teamindeling en zorgt dat jullie optimaal kunnen genieten van de activiteit. Door onze haal-en brengservice en de begeleding hoeven jullie je alleen maar te focussen op de activiteit.

Interesse? Vraag direct een offerte aan!

Activiteiten aanbod BubbelBal

Naast de activiteit in onze BubbelBallen bieden wij ook andere activiteiten aan. De volgende activiteiten kunnen wij ook voor jullie verzorgen:

Combi-deals!

Wil jij niet één, maar twee of drie activiteiten bij ons reserveren? Maak dan gebruik van onze combi-deals. De meest populaire deals zijn:

  • Bubbel Voetbal + Dart-Voetbal
  • Archery Attack + Bubbel Voetbal en eventueel Dart-Voetbal
  • BubbelBal + Apenkooi-feestje
  • SportsVillage FunPark (2 opblaasbare voetbalboardings, Dart-Voetbal, Snelheidsmeter, 8 BubbelBallen en 2 springkussens)

Uiteraard kun je ook zelf combinaties maken!

Contact

Heb je interesse om één of meerdere activiteiten te spelen laat het ons dan weten. Vul hiernaast geheel vrijblijvend het contactformulier in of bel ons op. Wij beantwoorden graag al je vragen en kunnen dan bekijken wat de mogelijkheden zijn voor jullie uitje!

Waar is Bubbelbal?

Bij ons kunt u terecht op verschillende locaties. Heeft u zelf een geschikte locatie? Dan kan dat uiteraard ook!

Offerte aanvragen

Social media

Volg BubbelBal ook via Twitter, Facebook en Instagram!

Contactinformatie

Bubbel Bal
Zieuwentseweg 50
7136LC Zieuwent

Tel: +31 06 15295581
Tel: +31 06 50844783
info@bubbelbal.nl

KVK: 56520646